Phil & Teds Verve inkl. syskonsits - Visningsvagn

41-VERVE-v3

Phil & Teds Verve v3 syskonvagn. Komplett inkl. huvudsits och syskonsits. Till barn från ca 5 månader i den bakre sittdelen. Ska vagnen användas till nyfödd kan du köpa till en mjuklift.

Färg: Svart

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

4 495 kr

-3 695 kr

8 190 kr

Produktbeskrivning

Phil and Teds Verve V3

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår gårdbutik i Örbyhus. Ring gärna butiken på 018 - 33 70 30 innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Phil&Teds Verve har bland annat fått en smidigare ihopfällning när syskonsitsen är monterad baktill (pantenterat). Syskonsitsen kan även användas i stora sitttdelen, monterad mot dig som kör, för att kunna se det sittandens barnet.

Chassit är tillverkat i aluminium och bromsen regleras på handtaget. Vagnen kan stå på handtaget (t.ex. i en smal hall).

Huvudsitsen har blivit rymligare och fått nya färger. Suffletten har follow-the-sun-funktion vilket ger riktigt bra solskydd vid lågt stående sol. Frontbygel ingår.

Syskonsitsen kan monteras upptill, baktill eller i stora huvudsitsen. Unikt för Verve (och Vibe) är ihopfällning med syskonsitsen monterad baktill. Det gick tidigare modell också, men numera är denna funktion avsevärt förbättrad.

Nyheter på Phil & Teds VERVE V3
- Större och rymligare sits
- Ny klädsel
- Double kit (syskonsitsen) som kan vändas i huvudsitsen
- Enklare och smartare ihopfällning med syskonsitsen monterad baktill
- Något mindre framhjul (från 9” till 7” för förbättrad manövrering och snyggare design)
- Lättare! (13 kg)
- Verve står nu upprätt vid ihopfällning
- Nyutvecklat regnskydd
- Nyutvecklat solskydd

Singelvagn till ett barn

Kan användas till nyfödd och upp till ca 5 år. För att använda vagnen till nyfödd köper du till den hårda liggdelen Verve Snug carrycot som används till ca 6 månader. Därefter används vagnen soom sitt/liggvagn med huvudsitsen montera,upp till ca 20 kg (ca 5 år).
Möjligt att använda vagnen med Maxi-Cosi babyskydd (Cabriofix och Pebble). Se adapter här. Fästs enkelt på vagnen.

Syskonvagn

  • Vagnen kan användas till nyfödd och ett äldre syskon. Du köper vagnen som singelvagn, och köper till Verve syskonsits samt mjuklift/Cocoon. Syskonsitsen fästs upptill på vagnen. Här sitter det stora barnet (max 20 kg). Det stora barnets sits kan inte fällas i detta läge utan enbart sitt-/viloläge. Genom att fälla ner huvudsitsens rygg till fullt liggläge skapas ett utrymme undertill för nyfödd. Bebisen läggs i mjukliften som skjuts in under det stora barnet. Vagnen används på detta vis när bebisen är 0 till ca 4-6 månader.
  • När det lilla barnet är så pass stort att det kan sitta tas mjukliften bort och syskonsitsen flyttas ner, baktill. Det stora barnet fortsätter att sitta fram medan det lillen sitter i den bakre syskonsitsen. I detta läge kan syskonsitsen lutas till ett generöst viloläge. Det stora barnet framtill kan också få ett viloläge. Ej fullt liggläge.
  • Möjlighet finns att köpa till adapter till babyskydd. Då tas sittdelsklädsel bort och adaptern fästs på vagnens chassi. Det stora barnet kan sitta i den nedre syskonsitsen (max 15 kg).

Mått

Vagnens mått
Som längst (med mjuklift & syskonsits): 117 cm
Som längst (med syskonsits baktill): 112 cm
Som kortast (som singelvagn med handtaget uppfällt): 108 cm
Bredd: 65 cm
Ihopfälld (längd): 86 cm
Ihopfälld (höjd): 31 cm

Innermått huvudsitsen
Viloläge, till fotplatta: 110 cm
Sittyta (bredd x djup): 36 x 26 cm
Axelbredd: 36 cm
Höjd upp till ryggslut: ca 64 cm
Höjd upp till suflett (maxhöjd): ca 75 cm

Innermått syskonsitsen
Sittyta (bredd x djup): 32 x 22 cm
Höjd upp till ryggslut: 48 cm
Viloläge, med fötterna i varukorgen: ca 95 cm

Passande tillbehör