Se allt från Bumbleride

Bumbleride

The Ride Of Your Life

2004 startade Matt och Emily Reichardt, inspirerade av födelsen av deras första barn Ella, Bumbleride från sitt hem i San Diego. Att leva en aktiv livsstil med barn och samtidigt känna effekterna av de produkter vi använder fortsätter att skapa kreativitet hos Bumbleride.

Designad för äventyr

Bumbleride designar sina produkter som redskap, specialbyggda för att leverera fröjd, oavsett om du tar dina små på en promenad eller navigerar på den lokala marknaden. Det är därför Bumbleride designar varje del av vagnarna internt, från grunden. Allt de gör bygger på feedback från riktiga föräldrar.

Textil, aluminium och plast som utgör Bumbleride-produkter väljs noggrant för hållbarhet, säkerhet och funktion, men också för deras miljöpåverkan. Tillverkning kan vara en smutsig verksamhet så vi söker leverantörer som är innovativa för att spara energi, spara vatten och minska föroreningar i deponier. Alla våra tyger är OEKO-TEX Standard 100, klass I-certifierade utan skadliga kemikalier. Bumblerides tyger är tillverkade av 100% RPET (som är tillverkade av vattenflaskor efter konsument, polyetylentereftalat). Dessutom använder våra svarta färgningar en innovativ färgprocess som sparar cirka 25-40 liter vatten per barnvagn. Denna färgprocess minskar inte bara vattenanvändningen, utan också föroreningar som skapas genom färgningsförfarandet.

Att komma ut och göra det du älskar från första dagen. Att veta att aktiva liv främjar aktiva fantasi. Att utforska med en medvetenhet om din påverkan på världen omkring dig. På Bumbleride delar vi dessa övertygelser med dig och bygger produkter för att få ut mesta möjliga av ditt livs resa.

Färre

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.