Se allt från AddBaby

AddBaby

Det började med bananskalet

AddBaby är ett svenskt varumärke som tillverkar många praktiska produkter till barn och baby och barnvagnstillbehör. Bland sortimentet finns reflexer, barnvagnsdraperi, barnmatstillbehör och mycket mer.

AddBaby startades 2007 av entreprenörerna och småbarnsföräldrarna Gustav Hagberg och Johan Bergström. Den första produkten, bananskalet,  togs fram för att förhindra att bananen blir mosad i väskan blev en snabb försäljningssuccé och lade grunden till AddBabys nuvarande sortiment som idag innehåller ett trettiotal eftertraktade produkter.

Fokus ligger på att utveckla produkter med en enkel och ren design som med smarta funktioner hjälper barnfamiljer i deras vardag. Vi krånglar inte till det och eftersträvar prisnivåer som alla har råd med. Till skillnad från många andra varumärken har vi medvetet valt att lägga en stor del av tillverkningen i Sverige, trots de högre kostnader som detta medför, men med en större kontroll och säkerhet. Detta uppskattas av våra kunder och känns såklart väldigt bra för oss!

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.