Trehjuling - Nordic Crown

Nordic Crown Trehjuling - Svart

56-44810070
Leveranstid ca 5-10 arbetsdagar
1 895,00 kr
Inkl. moms

Trehjuling till barn med tuffa krav på hållbarhet. Till förskola, pedagogisk verksamhet, familjedaghem, gårdslek i bostadsföreningen, lekplats, 4H-gård eller varför inte hemma om du vill ha något mer kvalitativt.

Ska ej förväxlas med leksaksaffärernas klenare modeller

Stabil och mycket tålig konstruktion för svenska förhållanden. Levereras färdigmonterad.
Tillverkad av svenska Nordic Crown

Färg: Svart

Nordic Crown Trehjuling

Trehjuling i tålig stålkonstruktion med svetsade skarvar. Brett styre så att barnet ska få bra balans. Framtill finns ett tjockt vadderat hakskydd i skumgummi som skyddar bra om olyckan skulle vara framme. Samtliga hjul har kullager för en mjuk och jämn cykling.

Att cykla hjälper och utvecklar koordination, motorik, balans, samspel och hänsyn. Ett lekande läromedel.

Tillverkad av svenska Nordic Crown. Tål tuff vardag på förskola, året runt.

Rekommenderad från ca 1.5 år. Till en början kan assistans av vuxen vara nödvändigt. Håll koll.
5 års garanti mot svetsbrott.

Som referens: Vi på Syskonhuset har denna trehjuling i vår butik som lekunderhållning. Helt outstanding kvalitet. Lätt att säga, men alla barn verkligen älskar den.

Nordic Crown

Under 2013 beslutade BRIO koncernen att sälja verksamheten BRIO Care till Britax. Ett resultat av denna affär blev att den tidigare BRIO fabriken i Szeged, Ungern, hamnade i nytt ägarskap.

Fabrikschefen och den tidigare ansvarige för Supply Chain i BRIO koncernen driver sedan juni 2013 verksamheten. Historiskt har verksamheten i Ungern producerat både barnvagnar och textiltillbehör för varumärkena BRIO och SIMO. Efter avvecklingen av BRIO och SIMO varumärkena har rättigheterna för ett flertal av barnvagnsmodellerna tagits över från Britax.

Tradition & framtid

Nu lanseras inledningsvis ett begränsat sortiment till återförsäljare av barnprodukter under varumärket Nordic Crown. Ambitionen är att föra vidare en tradition av funktionellt designade och säkra barnprodukter med hög kvalitet och erbjuda dessa till den skandinaviska marknaden.

Nordic crown har valt att satsa på ett produktutvecklingscenter i Osby där de dessutom har kundservice, servicecenter och lager. Produktutvecklarna är rekryterade från den tidigare BRIO-organisationen och teamet representerar tillsammans över 100 års erfarenhet av barnprodukter.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.