Urban Jungle carrycot plus - Herringbone

PTNZ_CCPU_V3.2_75_EU

Liggdel till Urban Jungle från Mountain Buggy. Luxury collection. Komplett paket inkl. parent-facing-seat (lilla sittdelen) och vindskyddslock som även fungerar som fotsack till parent-facing-seat. Snygg och stilren liggdel till nyfödd.

Färg: Svart och Herringbone (gråmelerad med fiskbensmönster)

Mer detaljer

2 495 kr

Produktbeskrivning

Urban Jungle carrycot plus - Herringbone

Ombonad liggdel till Mountain Buggy Urban Jungle som senare görs om till liten sittdel vänd emot dig som kör (parent-facing-seat). Luxury collection med fler uppdaterade fuktioner bl.a:
* Uppdaterade sufflettfästen
* Tryckknappar baktill på sufflett och liggdelstyg
* Liggdelsiocket fästs med tryckknappar
* Liggdelslocket är expanderbart med dragkedja för användning som fotsack till parent-facing-seat
* Ny modell på parent-facing-seat med en mer upprätt sittvinkel och mer ombonad sittdel

Chassi

Liggdelsramen är i metall. Liggdelen klickas i vagnen med medföljade adapter som fästs runt vagnens chassi. Det är en liggdelsram med ett liggdelstyg och ett sittdelstyg för parent-facing-seat. Det är samma sufflett på liggdelen som på parent-facing-seat.

Sufflett

Du bär liggdelen i sufflettbågen (det finns inga sidohandtag eller remmar). Suffletterna är det som sätter färg på liggdelen. Tyget är tillverkad i tålig polyester och har UPF 50+ solskydd.

Botten & mardass

Hål i bottenplattan för ventilation med naturlig luftcirkulation vilket medför högre komfort och svalka. Madrassen har även den ventilationshål för ökad cirkulation varma sommardagar. Detta gör liggdelen godkänd för övernattning. Står stadigt på golvet eller på liggdelsstativ som finns att köpa till som tillbehör (ingår ej).

Parent Facing Seat (ingår)

En vändbar liten sittdel (Parent Facing Seat) ingår i liggdelen. Denna lilla tyginsats fästs på liggdelsramen och förvandlar liggdelen till en liten sittdel - fortfarande vänd mot dig (liggdelstyget måste tas bort). Max belasning 15 kg. Du använder samma sufflett som till liggdelen. Allt som behövs för att göra om liggdelen till parent-facing-seat ingår i paketet.
Sittdelen kan vinklas i flera olika lägen likt en ergonomisk sittdel. Dock kan detta inte göras med barnet i sittdelen utan enbart när sittdelen är tom. För att göra parent-facing-seat mer ombonad går det att använda huvudsitsens sittdyna. På detta sätt skapas en mjukare sits för barnet.

Fakta

Vikt: 4.1 kg
Maxvikt liggdel: 9 kg
Maxvikt parent-facing-seat: 15 kg

Liggdel:
Invändigt: x cm (L x B x H)

Parent-facing-seat:
Höjd ryggstöd: 49.5 cm
Sittbredd: 39 cm
Sittdjup: 16 cm

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt