Urban Jungle inkl. skötväska - Nautical

MB-UJPR_V3_37

Nya Urban Jungle från Mountain Buggy. Luxury Edition - Nautical. En bekväm och körglad barnvagn med stor och ombonad sittdel. Vagnen levereras tillsammans med en matchande skötväska.

Färg: Nautical. Marinblå och vit med bruna skinndetaljer

Mer detaljer

Leveranstid 3 veckor

7 995 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Urban Jungle. Nautical

Nya Urban Jungle från Mountain Buggy (Luxury Edition) är en bekväm och körglad barnvagn. Ombonad sittdel med mjukare tyg, skön att köra och med en hel del förbättrade detaljer. Inkl. skötväska.

Chassi

Chassit är stabilt och välbyggt men samtidigt mjukt och följsamt på klassiskt MB-manér. Urban Jungle känns skön att köra och chassidämpningen ger glädje vid aktiva turer.

Sittdelen

Sittdelens canvastyg är mjukt, skönt och inte lika "prassligt" som nylontygerna. Sittdynan är uttagbar och går att vända (svart på andra sidan). Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framåt.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls den främre delen in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt.

Däck och köregenskaper

Urban Jungle är direktstyrd och rullar lätt med sina luftfyllda 12" hjul. Ett hjul fram och två bak. Passar lika bra i stan som på landet eller på en Powerwalk i friluftsspåret. Detta är en vagn som först och främst passar längre människor då den är ganska hög (rekomenderad längd 175-200 cm). Fungerar även om du är kortare men vagnen kan upplevas väldigt hög.

Fakta

Bredd: 63.5 cm
Vikt: 11 kg
Maxbelastning: 25 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 60  cm
Ryggstödets höjd: 52 cm
Sitsen djup x bredd: 20 x 33 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Chassi
Ihopfälld: 99 x 63.5 x 34 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 85 - 117 cm

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt