• -3 500,00 kr
Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX
Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX
Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX
Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX
Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX
Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX

Urban Jungle inkl. skötväska - DEMOEX

MB-UJPR_V3_37
I lager
4 495,00 kr 7 995,00 kr -3 500,00 kr
Inkl. moms

Nya Urban Jungle från Mountain Buggy. Luxury Edition - Herringbone. En bekväm och körglad barnvagn med stor och ombonad sittdel. Vagnen levereras tillsammans med en matchande skötväska.

Färg: Gråmelerad (fiskbensmönstrad)

VI SÄLJER BUTIKENS DEMOEX. Priset gäller endast denna vagn

Mountain Buggy Urban Jungle. Herringbone

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår butik i Örbyhus (30 minuter norr om Uppsala).
Ring gärna butiken på 018-33 70 30  innan du kommer så reserverar vi den åt dig.


Urban Jungle från Mountain Buggy (Luxury Edition) är en bekväm och körglad barnvagn. Ombonad sittdel med mjukare tyg, skön att köra och med en hel del förbättrade detaljer. Inkl. skötväska.

Chassi

Chassit är stabilt och välbyggt men samtidigt mjukt och följsamt på klassiskt MB-manér. Urban Jungle känns skön att köra och chassidämpningen ger glädje vid aktiva turer.

Sittdelen

Sittdelens canvastyg är mjukt, skönt och inte lika "prassligt" som nylontygerna. Sittdynan är uttagbar och går att vända (svart på andra sidan). Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framåt.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls den främre delen in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt.

Däck och köregenskaper

Urban Jungle är direktstyrd och rullar lätt med sina skumfyllda 12" hjul (punkteringsfria Aeromaxx). Ett hjul fram och två bak där det främre gåer att låsa i fast läge vid behov. Passar lika bra i stan som på landet eller på en Powerwalk i friluftsspåret. Detta är en vagn som först och främst passar längre människor då den är ganska hög (rekommenderad längd 175-200 cm). Fungerar även om du är kortare men vagnen kan upplevas som stor.

Fakta

Bredd: 63.5 cm
Vikt: 11 kg
Maxbelastning: 25 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 60  cm
Ryggstödets höjd: 52 cm
Sitsen djup x bredd: 20 x 33 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Chassi
Ihopfälld: 99 x 63.5 x 34 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 85 - 117 cm

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.