Urban Jungle Duovagn Pepita - DEMOEX

MB-UJPR_V3_73

Urban Jungle Pepita från Mountain Buggy. Luxury collection. Komplett paket med sittvagn, liggdel, parent-facing-seat och skötväska. Årsmodell 2015.

Färg: Pepita. Svart och vit med svarta skinndetaljer. Svart chassi.

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn

Mer detaljer

5 495 kr

-4 500 kr

9 995 kr

Produktbeskrivning

Urban Jungle Duovagn - Pepita

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår butik i Örbyhus (30 minuter norr om Uppsala).
Ring gärna butiken på 018-33 70 30  innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Urban Jungle från Mountain Buggy (Luxury Edition) är en bekväm och körglad barnvagn. Ombonad sittdel med mjukare tyg, skön att köra och med en hel del förbättrade detaljer. Inkl. skötväska.

Chassi

Chassit är stabilt och välbyggt men samtidigt mjukt och följsamt på klassiskt MB-manér. Urban Jungle känns skön att köra och chassidämpningen ger glädje vid aktiva turer.

Liggdel (ingår)

Liggdelen klickas enkelt i vagnens chassi med hjälp av de medföljande adaptrarna. Liggdelen används till nyfödd upp till ca 6 månader. Liggdelen är mjukt vadderad invändigt i ÖKO-tex sertifierad textil. Madrassen har ventilationshål för att tillåta luft cirkulera inne i liggdelen varma sommardagar. Liggdelen bärs i sufflettramen. Enkelt och smidigt när du vill bära med dig liggdelen utan att väcka din bäbis.

Parent Facing Seat (ingår)

En vändbar liten sittdel (Parent Facing Seat) ingår i liggdelen. Denna lilla tyginsats fästs på liggdelsramen och förvandlar liggdelen till en liten sittdel - fortfarande vänd mot dig (liggdelstyget måste tas bort). Max belasning 15 kg. Du använder samma sufflett som till liggdelen. Allt som behövs för att göra om liggdelen till parent-facing-seat ingår i paketet.

Sittdelen (ingår)

Framåtvänd sittdel för barn från ca 6 månader upp till 25 kg. Mjuk och ombonad med fullt liggläge. Lutningen justeras seglöst med 2 st remmar baktill. Sittdynan är uttagbar och går att vända. Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framtill för att skydda lite extra mot solen.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls den främre delen in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt.

Däck och köregenskaper

Urban Jungle är direktstyrd och rullar lätt med sina luftfyllda 12" hjul. Ett hjul fram och två bak. Passar lika bra i stan som på landet eller på en Powerwalk i friluftsspåret. Detta är en vagn som först och främst passar längre människor då den är ganska hög (rekomenderad längd 175-200 cm). Fungerar även om du är kortare men vagnen kan upplevas väldigt hög.

Fakta

Bredd: 63.5 cm
Vikt: 11 kg
Maxbelastning: 25 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 60  cm
Ryggstödets höjd: 52 cm
Sitsen djup x bredd: 20 x 33 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Chassi
Ihopfälld: 99 x 63.5 x 34 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 85 - 117 cm

Passande tillbehör