Mountain Buggy Urban Jungle - Berry

UJ-V3-11

Nya Mountain Buggy Urban Jungle. En bekväm och körglad barnvagn. Ombonad sittdel. Mjukare tyg. Skön att köra. Förbättrade detaljer (bland annat har den blivit mycket kortare ihopfälld).

Färg: Berry (röd)

Mer detaljer

Leveranstid 3 veckor

6 995 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Urban Jungle - Nya modellen

Färg: Berry

Nya Urban Jungle från Mountain Buggy. En bekväm och körglad barnvagn med ombonad sittdel. Mjukare tyg, skön att köra och med en hel del förbättrade detaljer. Bland annat har den blivit mycket kortare ihopfälld.

UJ sittvagn är framåtvänd. Har du nyfödd - köp till nya UJ Carrycot (liggdel) som även kan byggas om till en vändbar sits vilket innebär att du har barnet mot dig. Ingår ej.

Chassi

Chassit är nyutvecklat och stabilt. En beprövad och välbyggd konstruktion och geometri, men samtidigt mjukt och följsamt på klassiskt MB-manér. Nya Urban Jungle känns skön att köra och chassidämpningen ger glädje vid aktiva turer. Verkligen en all-terrain vagn.
Handtaget är justerbart i höjd och passar även längre personer (+185 cm) mycket bra.

Sittdelen

Sittdelens canvastyg är mjukt, skönt och inte lika "prassligt" som nylontygerna. Sittdynan är uttagbar och tvättbar. Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framåt. Tyget är grundimpregnerat från fabrik och lite vattenavstötande. Regnar det rekommenderas regnskydd (som med alla barnvagnar). Fär att öka sittytan något finns en infälld förlängning vid knävecket.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls vagnens främre delen in under sig självt vilket sparar plats på längden. Du vinklar handtaget, ställer hjulet framåt, vrider ett stag framtill och lyfter främre delen uppåt. Vagnen kan då stå själv. Snyggt och platsbesparande i t.ex. hallen. Hela ihopfällningsmekanismen är ny och besparar många centimeter på längden. Riktigt bra!

Däck och köregenskaper

Urban Jungle är direktstyrd och rullar lätt med sina luftfyllda 12" hjul. Ett hjul fram och två bak. UJ passar lika bra i stan som på landet eller på en Powerwalk i friluftsspåret. Även i snö tar den sig fram, men då är tipset att låsa framhjulet. Chassidämpningen ger en följsam känsla och med mer last i vagnen (3 år och uppåt) känns vagnen mycket skön.

Tillbehör

Till nya Urban Jungle finns nya tillbehör som enbart passar nya modellen
- Storm Cover (endast nya modellen)
- Sun Cover (endast nya modellen)
- Food Tray (endast nya modellen)
- Babyskyddsadapter (endast nya modellen)
- Babyskydd Protect (till bilen)
- Bilstolsbas till Protect (till bilen)

Fakta

Bredd: 63.5 cm
Vikt: 11 kg
Maxbelastning: 25 kg

Sittdelens mått:
Sits upp till sufflett: 60  cm
Ryggstödets höjd: 52 cm
Sitsen djup x bredd: 20 x 33 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Chassi:
Ihopfälld: 99 x 63.5 x 34 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 85 - 117 cm

Passande tillbehör