Carrycot Urban Jungle - Gold

CCPU-V1-44

Liggdel (Carrycot plus) från Mountain Buggy. Passar Urban Jungle, +One och Terrain. Alla årsmodeller.

Det ingår även ett sittdelstyg så att du kan göra om liggdelen till en "parent-facing-seat" (alltså ha barnet emot dig). Liggdelen används till nyfödd upp till ca 6 månader. Parent-facing-seat från ca 6 månader upp till 15 kg.

Färg: Gold (gul)

Mer detaljer

Leveranstid 3 veckor

1 995 kr

Produktbeskrivning

Carrycot Plus/Liggdel Urban Jungle, Terrain, +One

Carrycot Plus som den heter på engelska finns i 8 olika färger. Det är suffletten och liggdelslocket som är färgad - yttersidorna är svarta.
Carrycot Plus passar på alla Mountain Buggy Urban Jungle, Terrain och +One oavsett årsmodell. Den passar med andra ord t.ex. en äldre UJ från 2011.

Liggdelen är nyutvecklad och kan inte jämföras med tidigare liggdel. Förbättringarna är genomgående. 2 st chassifästen medföljer. Dessa kläms fast i chassit (en på vardera sida), i vilka du sedan klickar i liggdelen.

Grundläggande funktion

Liggdelen används till nyfödd upp till ca 6 månader. Max belastning är 9 kg. Grundfunktionen är en liggdel vänd mot dig som kör vagnen.

Botten i liggdelen går att vinkla (två stag som tas bort). Detta medför att barnet ligger högre med huvudet, och det kan underlätta andning vid "Reflux" eller förkylning.

Parent Facing Seat (face-2-face)

En vändbar liten sittdel (Parent Facing Seat) ingår i liggdelen. Denna nya tyginsats träs på liggdelsramen och förvandlar liggdelen till en liten sittdel - fortfarande vänd mot dig (liggdelstyget måste tas bort). Max belasning 15 kg. Kallas även face-2-face. Suffletten från liggdelen används även till Parent-facing-seat.

Chassi

Liggdelsramen i metall är helt ihopfällbar (kommer levererad i platt paket), vilket medför montering jmf. med tidigare liggdel. Klickas i vagnen med medföljade adapter. Om du ska på långresa (flyga) går det att ta isär liggdelen och packa kompakt.

Sufflett

Du bär Liggdel Plus i sufflettbågen (det finns inga sidohandtag eller remmar). Bågen låses i bärposition eller trycks ner och fälls bakåt för att öppna den. Suffletten och liggdelslocket är det som sätter färg på liggdelen. Tyget är tillverkat i tåligt canvas och har UPF 50+ solskydd.

Botten

En helt nyutvecklad botten. Hål för ventilation med naturlig luftcirkulation medför högre komfort och svalka. Kalla/blåsiga dagar lägger du på ett medföljande "bottentyg" som förhindrar genomventilation. Smart!

Madrass

Madrassen har massor med ventilationshål för sval och skön komfort varma dagar. Lägg i bottentyget under madrassen för att förhindra genomventilation kallare dagar.

Materialval

Insidans bomullstyg (blandmaterial) och madrass är certifierade enligt ÖKO-tex.

Passande tillbehör