DuoX liggdel TFK syskonvagn Premium - Anthrazit

T-45-Prem-411

Liggdel DuoX till TFK Twin Trail och Twin Adventure.

När barnet växer kan denna liggdel byggas om till en sits. Du har barnet vänt mot dig så länge som möjligt och barnet sitter upp i ett nytt läge. Detta gör att du inte behöver vända barnet framåt på en gång.

Färg: Anthrazit (mörkgråmelerad)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

2 995 kr

Produktbeskrivning

DuoX liggdel till TFK syskonvagn - Anthrazit

Premium Line

Ett mer exklusivt intryck. Premium Line-liggdelen matchar vagnen med samma färg med ett lyxigare melerat tyg. På liggdelen finns även en etikett märkt "Premium Line".

Denna liggdel kan byggas om till en sits

DuoX används från nyfödd och upp till ca 6 månader som en vanlig liggdel. Den är rymlig, har bra ventilation, är lätt att bära och har låg vikt. Många fördelar. Den passar både Twin Adventure och Twin Trail

När barnet växer kan liggdelen byggas om till en sits. DuoX-liggdelen (och barnet) har du fortfarande vänd mot dig, men barnet sitter upp i ett nytt läge. Detta gör att du inte behöver vända barnet framåt på en gång. En mycket uppskattad funktion!
Sittläget kan användas upp till ca 12-18 månader.

Lutningsfunktionen sitter i en tillbehörsadapter. Det är adaptern som gör att du kan vinkla hela DuoX-liggdelen, från liggläge till sittläge. Liggdelen levereras inklusive adaptern.

Sitsen med bälte är inbyggd i botten på liggdelen. Liggdelen vinklas, sittytan skapas, en dragkedja spänns och ryggplattan trycks in. Voilá!

Du bär DuoX-liggdelen i sufflettramen. Det ingår vindskyddslock och insektsnät. Baktill på suffletten finns nätad ventilation

Fakta

Längd insida: 77 cm
Längd utsida: 82 cm
Bredd insida vid fötterna: 26 cm
Bredd insida vid huvudet: 30 cm

Vikt: ca 3.5 kg

Max belastning liggläge: 9 kg
Max belastning sittläge: 15 kg

Passande tillbehör