Hauck Pacific 3 Duovagn 3 i 1

309162

Hauck Pacific 3 är en vändbar sittvagn och 3 hjul. Sittdelen kan även enkelt göras om till liggdel för att använda vagnen till nyfödd. Komplett 3 i 1 paket med liggdel/sittdel, babyskydd och åkpåse.

Färg: Svart med bruna detaljer i läderimitation

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

3 295 kr

Produktbeskrivning

Hauck Pacific 3 Duovagn 3 i 1

PAKET Inkl:

* Liggdel som görs om till sittdel
* Hauck Zero Plus 0+ babyskydd/bilstol
* Åkpåse

PAKETPRIS: 3295 kr

Videoklipp

Chassi

Svart aluminiumchassi med låg vikt. Fjädring på bakaxeln. Justerbart handtag i olika lägen. Vagnen har 3 hjul där det främre går att låsa i fast läge vid behov. Stor och lättåtkomlig varukorg.

Hauck Zero Plus 0+ (ingår)

Hauck Zero Plus 0+ babyskydd används från nyfödd upp till 13 kg. Monteras bakåtvänd i bilen på plats UTAN krockkudde. Kan fästas med bilend 3-punktsbälte eller tillsammans med bas (tillbehör).
Babyskyddet väger endast 3.4 kg och har ett ergonomiskt handtag för att du enkelt ska kunna bära med dig ditt barn i babyskyddet.
Kan enkelt användas som Travel system på barnvagnen och klicklas enkelt fast på chassit. På så sätt kan du ta ut babyskyddet ur bilen och fästa det på vagnen.
Höga sidor för bra sidokrockskydd. Mjuk innerdyna till nyfödd som kan tas bort när barnet blir lite äldre. Integrerad suflett som skyddar bra mot solen.

Sittdel (ingår)

Sittdelen är ergonomisk vilket innebär att den vinklas i olika lägen. Sittdelen är vändbar så att du kan ha barnet vänd emot dig eller vänd framåt i färdriktningen. 5-punktssele. Vagnen levereras inkl en åkpåse som skyddar barnet lite extra de där småkyliga dagarna. Samma åkpåse används som liggdelslock när du gör om sittdelen till en liggdel samt som madrass i liggdelen.

Liggdel (ingår)

Sittdelen kan enkelt göras om till en liggdel (för nyfödd upp till ca 6 månader). Vinkla sittdelen till plant läge. Lossa därefter ett spänne under fotstödet och ett spänne bakom ryggen. På detta sätt använder du sittdelen i plant läge till nyfödd. Smart!

Köregenskaper och hjul

Pacific 3 är till stor del en stadsvagn som trivs bästa på hårda underlag, men en tur i friluftsspåret klarar den så klart av. Hjulen har olika stolekar bak (28 cm) och fram (23 cm). Däcken är punkteringsfria (EVA).

Ihopfällning

Fälls enkelt ihop och blir kompakt ihopfälld. Tack vare sin låga vikt är den lätt att lasta i och ur bilen.

Fakta

Bredd: 64 cm
Vikt: 11,3 kg
Maxbelastning sittdel: 15 kg

Sittdelen

Ryggstödets höjd: 40 cm
Sitsen bredd: 32 cm
Längd fotstöd: 21 cm
Ligglängd: 76 cm

Liggdelens liggdelsmått invändigt: 76 x 32 x 20 cm (L x B x H)

Chassi

Mått ihopfälld: 102 x 64 x 39 cm(L x B x H)
Handtagshöjd: 80 - 111 cm

Passande tillbehör