Thule Spring inkl. bygel, mesh & regnskydd - Silver

Thule Spring sittvagn. Komplett paket med vagn, sufflett, regnskydd, mesh cover och sittbygel.

Färg: Aluminiumfärgat chassi. Välj färg på sufflettten.

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

6 695 kr

Produktbeskrivning

Thule Spring inkl. bygel, mesh & regnskydd - Silver

Här är Thules nya sittvagn Spring. En helt nyutvecklad vagn för urbana och lantliga strapatser med familjen. Lätt att få med sig vagnen i vardagen eller på resan. Fälls smidigt ihop för enkel förvaring.

Thule Spring är en trevlig "nästa vagn" efter babyvagnen Thule Sleek. Spring är en modern sittvagn/sulky med bra lösningar och stilren Thule-design. På chassit kan du fästa flera olika tillbehör och även använda babyskydd.

Komplett vagn med sittvgansbas och sufflett!

Sittdelen

Rymlig sittdel testad för 22 kg enligt EN1888:2018. Bra solskydd med lågt ställbar sufflett. 5-punktssele. Inte helt plant liggläge, rekommenderad från 6 månader. Steglöst justerbar sittvinkel med remlåsning. Öppningsbar ventilationsnät upptill på suffletten samt baktill vid viloläge.

Tillbehör (ingår)

Sittbygel till Thule Spring. Fästs framtill på vagnen och ger ett extra skydd till barnet och något att hålla i. Kan vridas åt sidan så att du enkelt kan placera barnet i vagnen. Bygeln är även ett bra tillbehör om barnet absolut inte vill eller kan sitta med sele, att då ha som barriär framåt.

Regnskydd till Thule Spring. Perfekt passform med öpningsbart fönster framtill. Praktiskt regnskydd för din Thule-barnvagn.

Meshtyg/skyddsöverdrag att täcka över sittdelen på Thule Spring. Skyddar barnet och minskar exponeringen av solens skadliga strålar. Meshtyget är originaltillbehör och skräddarsytt för maximalt skydd. Skyddar även från vind och en del insekter.

Hopfällning

Thule Spring fälls ihop med en hand. Ett säkerhetsreglage dras åt sidan och ett handtag dras uppåt. Vagnen reser sig och hjulen fälls in, innanför chassibredden. Efter hopfällning kan Spring förvaras stående.

Hjul och köregenskaper

Samtliga tre hjul mäter 8.5" (ca 21.5 cm) i diamenter. Däcken är skumfyllda för en trygg färd på de flesta underlag. Thule Spring rullar lätt och tryggt. Swivelhjulet framtill är låsbart.

Fakta

Vagnens bredd: 59,5 cm (bredaste stället)
Mått ihopfälld: 76 x 45 x 32 cm (L x B x H)

Sits: xx x xx cm (B x L)
Ryggstöd: xx cm
Sitthöjd upp till sufflett: xx cm
Fotstöd längd: xx cm

Handtagshöjd: 98 - 108.5 cm

Vikt: 10 kg

Videoklipp med alla funktioner

Passande tillbehör