• Nyhet
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum
Thule Spring stroller - Aluminum

Thule Spring stroller - Aluminum

11300100
Leveranstid 2 veckor
4 999,00 kr
Inkl. moms

Thule Spring är här! Ny modell med flera fina detaljer och funktioner. Enkel och smidig enhandsfällning gör att du får med dig vagnen i ett vardagsnafs.

Detta är sittvagnsbasen med sittdelen. Köp till suffletten i valfri färg för en komplett Thule Spring-vagn. Se alla suffletter här

Färg: Aluminium

Thule Spring - Silver sittvagnsbas

Här är Thules nya sittvagn Spring. En helt nyutvecklad vagn för urbana och lantliga strapatser med familjen. Lätt att få med sig vagnen i vardagen eller på resan. Fälls smidigt ihop för enkel förvaring.

Thule Spring är en trevlig "nästa vagn" efter babyvagnen Thule Sleek. Spring är en modern sittvagn/sulky med bra lösningar och stilren Thule-design. På chassit kan du fästa flera olika tillbehör och även använda babyskydd.

Bygg Thule Spring så här: Välj färg på chassit och välj färg på suffletten. Klart.

Sittdelen

Rymlig sittdel testad för 22 kg enligt EN1888:2018. Bra solskydd med lågt ställbar sufflett. 5-punktssele. Inte helt plant liggläge, rekommenderad från 6 månader. Steglöst justerbar sittvinkel med remlåsning. Öppningsbar ventilationsnät upptill på suffletten samt baktill vid viloläge.

Hopfällning

Thule Spring fälls ihop med en hand. Ett säkerhetsreglage dras åt sidan och ett handtag dras uppåt. Vagnen reser sig och hjulen fälls in, innanför chassibredden. Efter hopfällning kan Spring förvaras stående.

Hjul och köregenskaper

Samtliga tre hjul mäter 8.5" (ca 21.5 cm) i diamenter. Däcken är skumfyllda för en trygg färd på de flesta underlag. Thule Spring rullar lätt och tryggt. Swivelhjulet framtill är låsbart.

Fakta

Vagnens bredd: 59,5 cm (bredaste stället)
Mått ihopfälld: 76 x 45 x 32 cm (L x B x H)

Sits: xx x xx cm (B x L)
Ryggstöd: xx cm
Sitthöjd upp till sufflett: xx cm
Fotstöd längd: xx cm

Handtagshöjd: 98 - 108.5 cm

Vikt: 10 kg

Videoklipp med alla funktioner

Provkör Thule barnvagnar utomhus

Hos Syskonhuset kan du fritt provköra alla Thules barnvagnar och Chariotvagnar (multisportvagnarna) utomhus. En upplevelse utöver det vanliga vilket gör oss till en riktigt trevlig Thule-butik. Vi ställer höga krav på oss själva att lära dig allt om vagnarna och hur du på bästa vis får ut mesta möjliga av vagnen.

Ända sedan Thule tillverkade sin första multisportvagn för 25 år sedan har de ansett att det ska vara roligt, enkelt och problemfritt att dela en aktiv livsstil med sina barn. Nu tar de sina framgångsrika vagnar till nästa nivå och gör det ännu enklare och roligare att vara aktiv utomhus och låta barnen följa med. Cykling, promenader, löpning eller längdskidåkning – allt som behövs är en Thule Chariot.

4 årstider, 4 aktiviteter, 1 vagn
Thule Chariot multisportvagnar har utformats och utvecklas med fokus på säkerhet, komfort och innovation. De har en mängd smarta funktioner och detaljer som verkligen gör skillnad, både för föräldern och barnet. Upptäck den helt nya Thule Chariot-kollektionen, med fyra mångsidiga och snygga vagnar som finns i både enkel- och dubbelversioner.

Säkerheten i första hand. Alltid.

Både våra multisportvagnar och våra cykelvagnar är utformade och byggda för att prestera på vägen såväl som i tuff terräng. Barnet åker stadigt och bekvämt med en fjädring som gör åkturen mjuk. Och du kan känna dig trygg med att varje vagn från Thule uppfyller de strängaste barn- och trafiksäkerhetsstandarderna tack vare till exempel en 5-punktssele som ser till att ditt barn sitter säkert under färden. Så att ni båda kan njuta av livet i det fria.

Dela din passion för joggning och promenader

Med Thules joggingvagnar kan du dela din passion för promenader eller joggning med ditt barn. Oavsett om du letar efter en avancerad modell för vana löpare eller en smidig allround-modell som även passar bra i stan, har vi den perfekta, lätta vagnen för att du och ditt barn ska kunna vara aktiva tillsammans. Säkert, bekvämt och med stil.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.