TFK Joggster Adventure 2 Duopaket - Quiet shade

T-JA-315-duo

Joggster Adventure 2 från tyska TFK. En stabil, smidig och lätt barnvagn för den aktiva familjen. En allroundvagn som passar lika bra i stan på kullerstenar som i tuffare terräng i skogen.

Komplett duo-barnvagn. Från nyfödd upp till ca 5 år. Paket inkl. Multi X-liggdel och sittdel

Färg Multi X-liggdel: Grå (Quiet shade)
Färg sittvagn: Grå (Quiet shade)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

9 490 kr

Produktbeskrivning

TFK Joggster Adventure 2 Duopaket - Grå

Komplett barnvagnspaket i duo-utförande, inkl. liggdel till nyfödd. Med TFK Joggster Adventure 2 duopaket får du en komplett barnvagn, för en aktiv livsstil. Du väljer din egen väg. Från nyfödd upp till ca 5 år, med förstklassig kvalitet och allroundanvändning. I stan, i skogen, på löpturen, liten och smidig i bilen eller ståendes mot väggen i hallen. Med eller utan babyskydd. Skitiga skor. Sovstunder i fullt liggläge. Pick-nick i parken. Du behöver inte byta vagn. En riktigt "allt i ett"-vagn

Chassi

Chassit är tillverkat i aluminium och grundkonstruktionen är svetsad. De flesta delar i chassit är skruvade vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvalitet är vad denna vagn kännetecknas av. Bakaxeln är dämpad med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt bra. Justerbart handtag i höjdled, med knäleder. På båda sidor om vagnen finns små förvaringsväskor med dragkedja.

Köregenskaper med 3 hjul

Låt dig inte luras. Tre hjul väcker känslor och avund. Adventure 2 rullar väldigt lätt och putta-på-motståndet är mycket lägre än en vagn med fyra hjul. 3 st stora 12" hjul för alla underlag. Adventure 2 är dessutom stabil och svänger lätt utan problem.

Den fjädrade bakaxel ger vagnen skönt gung. Hjulen är lufthjul  med storleken 12" båda fram och bak. Ytterdäcket är från "Schwalbe" i mycket hög kvalité. Bra rull och lättkörd. Framhjulet är svängbart men går även att låsa i fast läge.

Aktiv körning med skivbromsar

TFK Joggster Adventure 2 har skivbromsar på båda bakhjulen, från tyska Weber. Du kan under färd bromsa steglöst, t.ex. på powerwalken eller i en nedförsbacke. Parkeringslåsfunktion finns också så att vagnen förblir bromsad. Tryggt och säkert.

MultiX-liggdel till nyfödd (ingår)

Multi X-liggdelen är kärnan till en bra start i livet i Joggster Adventure 2. Denna del är innovativ, med många olika funktioner. Multi X-liggdelen används som en vanlig liggdel till nyfödd. När barnet blir äldre bygger man om den (enkelt) till en sittdel. Fortfarande vänd emot dig som vuxen. Hela liggdelen kan vinklas i flera olika lägen, och även vändas framåt vid behov. Suffletten har bra solskydd (UPF 50+) med en liten extra keps framtill. Nätad ventilation baktill. Reflexer runt om.

5-punktsele finns, men tas bort när du använder liggdelsmadrassen.

I liggdelsläget kan bottenplattan höjas steglöst i huvudänden. Bra vid förkylning eller reflux, med huvudet lite högre. I sittläge kan Multi X-liggdelen vinklas med ramen OCH justeras i ryggen. Viloläge med remjustering ca 45 grader. Du kan även vinkla hela ramen för mer sittläge. Sittbygel och vadderat vindskyddslock ingår. Locket används till fotsack i sittläge.

Liggdelen tas av vid hopfällning av vagnen.

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad. Fotstödet är ställbart i 2 olika lägen. Ryggen fälls steglöst med rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädd i vadderat memory foam-liknande material som är svalt på sommaren (kallas AirGo). Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge. Suffletten har UPF 50+. Upptill på suffletten finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet. Inkl. sittbygel.

Hopfällning

Joggster Adventure 2 fälls i 3 steg och blir liten ihopfälld. Multi-X liggdelen tas av vid ihopfällning.

Fakta

Vagnens vikt: 13,3 kg
Maxvikt på barn och packning: 34 kg
Bredd: 57 cm

Mått

Sits upp till sufflett: 60 cm
Ryggstödets höjd: 52 cm
Sitsen djup x bredd: 28 x 33 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Handtagshöjd: 77 - 122 cm
Ihopfälld med hjul: 91 x 57 x 42 cm (L x B x H)

Mått Multi X-liggdel

Insida liggläge med baby: 81 x 31 cm (L x B)

Insida som sittdel:
Rygglängd: 41 cm
Bredd: 31 cm
Sittdjup: 18 cm
Fotstöd: 26 cm
Sits upp till sufflett: 57 cm

Passande tillbehör