Mountain Buggy Swift - DEMOEX

SWI-V3-8

Mountain Buggy Swift är en liten och smidig barnvagn för alla terränger. Passar lika bra i stan som på landet. Plant liggläge. Hanbroms. NYA modellen med längre handtag

Färg: Svart med sufflett och sittdyna i Coral (orange/aprikos)

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

2 995 kr

-2 000 kr

4 995 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Swift

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn. Detta är ett demoex och några mindre märken kan finnas på vagnen. Vi packar ner vagnen i kartong och skickar den till dig. Vagnen är rengjord och grundsmörjd när den lämnar vårt lager.
Levereras med en extra sittdyna (totalt 2 st sittdynor i samma färg)

Nya Swift från Mountain Buggy. Elegant, kompakt och med stil. En bekväm och lättmanövrerad barnvagn med ombonad sittdel. Mjukare tyg än föregångaren, skön att köra och med en hel del förbättrade detaljer. Bland annat har den blivit mycket kortare ihopfälld.

Swift sittvagn är framåtvänd. Har du nyfödd - köp till nya Swift Carrycot (liggdel) som kan byggas om till en vändbar sits.

Chassi

Chassit är nyutvecklat och stabilt. En solid och välbyggd konstruktion med beprövad geometri. Samtidigt mjuk och följsam på klassiskt MB-manér. Swift är skön att köra och framförallt lätt och liten att köra i stan och packa ihop i bilen. Swift är precis som Urban Jungle en all-terrain vagn. Handtaget är justerbart i höjd

Sittdelen

Sittdelens canvastyg är mjukt, skönt och inte lika "prassligt" som nylontygerna. Sittdynan är uttagbar och tvättbar. Tyget är grundimpregnerat från fabrik och lite vattenavstötande. Regnar det rekommenderas regnskydd (som med alla barnvagnar). Suffletten har en utfällbar solskyddsskärm framåt.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls Swifts främre del in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt. Hela ihopfällningsmekanismen är ny och besparar många centimeter på längden. Riktigt bra!

Däck och köregenskaper

Swift är direktstyrd och rullar lätt med sina luftfyllda 10" hjul. Ett hjul fram och två bak. Passar lika bra i stan som på landet eller på en Powerwalk i friluftsspåret. Lätt att "poppa" upp för en trottoarkant iom fin viktfördelning och chassibalans. Vid full last känns Swift mycket skön att köra, även med en hand. Handbroms.
Handtaget är något lägre i högsta läget vilket kanske inte är optimalt om du är +190 cm (köp hellre nya Urban Jungle). Swift passar bäst korta till normallånga förare.

Tillbehör

Till nya Mountain Buggy Swift finns nya tillbehör som enbart passar nya modellen
- Storm Cover (endast nya modellen)
Sun Cover (endast nya modellen)
- Food Tray (endast nya modellen)
- Babyskyddsadapter (endast nya modellen)
Babyskydd Protect (till bilen)
Bilstolsbas till Protect (till bilen)

Fakta

Bredd: 58 cm
Vikt: 9.1 kg
Maxbelastning: 20 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 53 cm
Ryggstödets höjd: 50 cm
Sitsen djup x bredd: 19 x 32 cm
Längd fotstöd: 20 cm

Liggdelens (tillbehör) mått invändigt: XX x XX (L x B)

Chassi
Ihopfälld: 72 x 58 x 31 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 66 - 98 cm

Passande tillbehör