Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Svart
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Coral
Carrycot Swift & Mini - Svart

Carrycot Swift & Mini - Svart

CCPS-V3-5
Leveranstid 3 veckor
1 995,00 kr
Inkl. moms

Liggdel (Carrycot plus) till Mountian Buggy Swift och Mini. Inkl. sittdelstyg så att du kan göra om liggdelen till en "parent-facing-seat". Liggdelen används till nyfödd upp till ca 6 månader. Parent-facing-seat från 6 månader upp till 15 kg.

Färg: Svart

Carrycot Plus/Liggdel till Swift & Mini

Carrycot Plus som den heter på engelska finns i 8 olika färger. Det är suffletten och liggdelslocket som är färgad - yttersidorna är svarta.

Carrycot Plus passar på alla Mountain Buggy Swify och Mini oavsett årsmodell. Den passar med andra ord även om du har en äldre Swift eller Mini vagn.

Detta är en helt nyutvecklad liggdel och kan ej jämföras med tidigare liggdel. Förbättringarna är genomgående.

Grundläggande funktion

Liggdelen används till nyfödd upp till ca 6 månader. Max belastning är 9 kg. Grundfunktionen är en liggdel vänd mot dig som kör vagnen.

Botten i liggdelen går att vinkla (två stag som tas bort). Detta medför att barnet ligger högre med huvudet, och det kan underlätta andning vid "Reflux" eller förkylning.

Parent Facing Seat (face-2-face)

En vändbar liten sittdel (Parent Facing Seat) ingår i liggdelen. Denna nya tyginsats träs på liggdelsramen och förvandlar liggdelen till en liten sittdel - fortfarande vänd mot dig (liggdelstyget måste tas bort). Max belasning 15 kg. Detta är en helt ny så kallad face-2-face.

Suffletten från liggdelen används även till Parent-facing-seat.

Chassi

Liggdelsramen i metall är helt ihopfällbar (kommer levererad i platt paket), vilket medför montering jmf. med tidigare liggdel. Klickas i vagnen med medföljade adapter.

Sufflett

Du bär Liggdel Plus i sufflettbågen (det finns inga sidohandtag eller remmar). Bågen låses i bärposition eller trycks ner och fälls bakåt för att öppna den. Suffletten och liggdelslocket är det som sätter färg på liggdelen. Tyget är tillverkat i tåligt canvas och har UPF 50+ solskydd.

Botten

En helt nyutvecklad botten. Hål för ventilation med naturlig luftcirkulation medför högre komfort och svalka. Kalla/blåsiga dagar lägger du på ett medföljande "bottentyg" som förhindrar genomventilation. Smart!

Madrass

Madrassen har massor med ventilationshål för sval och skön komfort varma dagar. Lägg i bottentyget under madrassen för att finhindra genomventilation kallare dagar.

Materialval

Insidans bomullstyg (blandmaterial) och madrass är certifierade enligt ÖKO-tex.

Syskonvagnar från Mountain Buggy. Skalbara och robusta vagnar med fin finish och hög kvalitet.

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.