Thule Chariot Sport 2 - Lime

10201004

Thule Chariot Sport 2 är värstingmodellen i Thules sortiment, till två barn. Perfekt till syskon eller tvillingar. En multisportvagn för cykling, promenader, jogging och andra aktiviteter utomhus. Levereras inkl promenadhjul och cykelkit. Barnvagn för två barn.

Färg:  Chartreuse/Mykonos (Lime/Blå)

Mer detaljer

Slut i lager

13 495 kr

Produktbeskrivning

Thule Chariot Sport 2 - Lime/Blå

Sport 2 är Thules värstingmodell för TVÅ barn:

- Designad för fyra aktiviteter. Cykling, jogging, promenader och längdskidåkning.
- Cykelkit och promenadkit medföljer
- Handaktiverad skivbroms – ger större kontroll i brantare terräng och under löpning
- Klimatreglerat sittutrymme – med avtagbara fönster och solskydd med flera lägen
- Lutningsbart säte – kan lutas med en hand
- Hopfällbar. Ta enkelt med din vagn.
- Thule VersaWing-system. Växla snabbt och enkelt mellan aktiviteter oavsett vilket kit som används.
- Justerbar fjädring – bladfjädring som ger en mjuk gång
- Bekväma vadderade säten – löstagbara och enkla att rengöra
- XL lastutrymme – kan packas undan för ökat löpstegsutrymme vid jogging
- Thule Click n’ Store. Praktisk förvaring av tillbehörskit i vagnen för promenader, jogging och cykling när du växlar mellan aktiviteter

Thules multisport- och cykelvagnar är mer än bara vagnar för ett eller två barn. De är snygga, säkra och extremt flexibla, så att du kan cykla, promenera, jogga eller åka längdskidor. Du tar dig och barn i princip överallt. Vare sig du promenerar på sommaren, traskar på i höstsnålblåst, trycker dig fram i 10 cm salt-snö-modd, pulsar i 20 cm nysnö, joggar, springer, åker skidor eller lastar barn och packning för ett uteäventyr är en Thule-vagn alltid där som stöd och avlastning.
Med sina egenheter, bakomliggande utveckling och säkerhetstester kan du känna dig trygg. Trygg även hos vi på Syskonhuset, med vår erfarenhet av multisportvagnar och expertis på föregångaren och tidigare varumärket Chariot.

Skyddat, mysigt och skönt

Barnvagn på ett nytt sätt. Thules vagnar skyddar dina barn i alla väderlekar. Under hellregn, strålande sol eller hårda vindar. Där inne (under tak om ni vill) har barnen det mysigt och skönt. Med rätt kläder även varmt på vintern, eller lagom svalt på sommaren med skugga. Det är lätt att få med favoritnallen, filten, läsplattan eller musik för en avkopplande stund tillsammans. Utrymme finns! Få vagnar har så pass heltäckande spann på användning och användbarhet som Thule.

Detta får du med Thule Chariot Sport 2

- Justerbart handtag
- Fönstermarkis
- Twist brake
- Solskydd
- Väder- och nätöverdrag
- Reflexer
- Cykelarm
- Cykelflagga
- One key system
- Avtagbara fönster
- Fällning med tryckknapp
- Justerbar fjädring
- Förvaring för promenadhjul
- Versawing
- Nätfickor
- Förvaring för cykelarm
- Frigöringsknapp för hjul
- Handledsrem
- Tvärgående tillbehörshållare
- Lutande säte(n)
- Förvaringsväska
- Reflexdäck

Justeringsmöjligheter

Din Thulevagn har ett flertal olika justeringsmöjligheter, för att både ge god ergonomi till dig som vuxen, men även komfort till barnet däri. Justeringar och funktioner är färgmarkerade vilket ger en användarvänlig barnvagn. Handtag och fjädring ställer du in så körglädjen blir perfekt.

Sittutrymme och förvaring

Barnet/barnen kliver själv ner i vagnen eller lyfts i av vuxen. En tydlig sittplats med bälte och sittdyna. Bra plats i sidled, förstärkt framtill vid fötterna. Barnen kan lätt titta ut, både framåt och åt sidorna.
Baktill finns en förvaringsficka (maxlast 2 kg), en förvaringsväska (maxlast 4 kg) och i sittutrymmet finns två yttre förvaringsfack (maxlast 0.5kg/st)

Köregenskaper

Thule vill köras! Vagnen har olika köregenskaper beroende på vilket tillbehör du väljer (promenadhjul, cykelkit, joggingkit, skidtillbehör). Gemensamt för dem alla är fjädringen och på denna modell är den justerbar i hårdhet. Med promenadkitet monterat blir vagnen väldigt direktstyrd och svänger runt sin egen axel extremt lätt. Lastas vagnen till max styvas allt upp och mjuknar i fjädringen, men fortfarande mycket lättkörd.
Med joggingkit monterat (1 fast framhjul) kommer vagnen till sin rätt. Nu rullar vagnen som en cykel. Putta på och känn hur Thule-vangen glider iväg.
Cykelkitet (framdelen hänger i luften med en arm till cykelns bakhjul) är också berarbetat och beprövat. Vagnen känns trygg att dra och även här kommer fjädringen till din rätt. Maxhastighet med cykel är 25 km/h. Läs instruktionsboken innan du börjar cykla!
Att nämna: Se till att däcken är välpumpade (ca 2-2.5 bar) och att det är jämnt tryck på höger och vänster.

Sportmodellen har även handbroms med ventilerade skivbromsar. Tryggt vid nedförsbackar, i lutande terräng och under joggingturen.

Tillbehör

Till Thules multisportvagnar finns en mängd olika tillbehör. Från nyfödd-tillbehör till delar och uppgraderingar. Självklart även joggingkit, skidkit och olika typer av komforttillbehör. Även olika cykelset för att passa just din cykel. Vi på Syskonhuset hjälper dig med det du behöver.

ALLA TILLBEHÖR TILL SPORT 2

Fakta Thule Chariot Sport 2

Vagnens bredd: 80 cm
Vagnens vikt: 14.0 kg
Barnets maxvikt, testgräns EU: 15 kg
Barnets maxvikt, testgräns Övriga världen: 22 kg
Maxbelastning, barn + packning: 34 kg
Barnets längd: Max 111 cm
Vagnen är inte lämplig för barn under 6 månader. Använd en godkänd babylift från Thule om barnet är yngre än 6 månader. Barn måste vara minst 6 månader gamla och måste kunna sitta upprätt utan hjälp. Barnet ska vara tillräckligt gammalt för att kunna bära hjälm och sitta upprätt utan hjälp vid färd efter cykel. Rådfråga barnläkare om barnet är under ett år.

Mått hopfälld, utan bakhjul:
85.5 x 76 x 37.5 cm (L x B x H)

Instruktionsboken som följer med är full med information. Tag en stund och läs den från pärm till pärm. Kunskap om din vagn är lätt att bära på.

Videoklipp Thule Sport

Passande tillbehör