Bumbleride Speed - Marinblå

SP-300MB

Bumbleride Speed är en smidig och lätt barnvagn för den aktiva familjen. Anpassad för löpning och tuffare terräng i en snygg design och ett ledande miljötänk i val av material. Textilierna är tillverkade i 100% återvunnen polyester vilket innebär att det går åt 28 st PET-flaskor tilll varje Bumbleride Speed. Tygerna är även helt fria från PVC & ftalater.

Färg: Maritime Blue (marinblå) 

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

6 295 kr

-700 kr

6 995 kr

Produktbeskrivning

Bumbleride Speed - Marinblå

Springa, löpa, lunka, gå, powerwalk, i skogen, i leran, i regnet, på stan, över kullerstenen, i bilen, på resan, i mataffären. Bumbleride Speed har alla möjligheter. Bumbleride är en av få barnvagnstilllverkare som aktivt har valt att sätta miljön i fokus när det kommer till val av material och tillverkningsproccess. Samtliga textilier är Öko-Tex. Du kan läsa mer om detta på www.bumbleride.com.

Chassi

Chassit är tillverkat i aluminium för så låg vikt som möjligt. Full fjädring på både framhjul och bakaxel vilket gör vagnen mjuk och följsam även i den tuffaste terräng. Ställbart handtag i flera lägen. Bumbleride Speed är lätt att fälla ihop och blir kompakt ihopfälld. Stor varukorg med höga kanter och lättåtkomplig bakifrån. Levereras inkl. handledsrem och ringklocka.

Köregenskaper

Lufthjul tillsammans med chassidämning är en oslagbar kombo. Hjulen mäter 12" fram (30 cm) och 16" bak (41 cm). Framhjulet är lås- och svängbart för att enkelt kunna växla mellan city- och sportläge. Enkelt att låsa framhjulet så att det rullar rakt i sportläget (vid t.ex. löpning).

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad med förvaringsficka för t.ex vattenflaska. Fotstödet är ställbart i olika lägen. Ryggen fälls steglöst med spänne baktill, till fullt liggläge om så önskas. Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge. På baksidan av ryggen finns två sycken förvaringfickor. 5-punktsbälte som är delbart vilket innebör att du även kan göra om selet och enbart fästa det runt barnets midja. vagnen levereras inkl. en sittbygel där bygelskyddet är avtagbarrt och går att tvätta.

Stor täckande sufflett med utfällbar solskärm i UPF 45+. Upptill finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet.

Ihopfällning

Speed är lätt att fälla ihop för att lasta in i bilen. En kompakt vagn trots sina stora hjul. Automatiskt transportlås på sidan som gör att vagnen låser sig när du fäller ihop den för att enkelt kunna lasta in den i t.ex bilen utan att den vecklar upp sig.

Fakta

Vikt

Vagnens vikt: 10.8 kg
Maxvikt på barnet: 15 kg*
Maxvikt på barn och packning:29.5 kg*

* Bumbleride Speed är testad och godkänd enligt EU-standard (EN 1888 2012) för maxvikt 15 kg för barnet (maximal testvikt enligt EU-standard). Även testad och godkänd i USA för maxvikt 29.5 kg totalt för vagnen med barn och packning tillsammans.

Mått

Sits upp till sufflett: 58 cm
Ryggstödets höjd: 48 cm
Sitsen djup x bredd: 23 x 37 cm
Längd fotstöd: 33 cm

Bredd: 63 cm

Handtagshöjd: 89 - 117 cm

Ihopfälld med hjul: 84 x 63 x 41 cm (L x B x H)

Passande tillbehör