Hauck Soul Plus Trioset - Visningsvagn

143117

Soul Plus är en komplett barnvagn med liggdel, sittdel, babyskydd/bilstol, fotsack till sittdel och mugghållare. En mycket prisvärd barnvagn med många funktioner i snygg design. 

Färg: Svart med gråmelerad sufflett.

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn.

Mer detaljer

3 995 kr

-2 000 kr

5 995 kr

Produktbeskrivning

Hauck Soul Plus Trioset - Melange grey

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn! Skickas inte utan hämtas i vår butik i Örbyhus (30 minuter norr om Uppsala).
Ring gärna butiken på 018-33 70 30  innan du kommer så reserverar vi den åt dig.

Paket inkl:
- Sittvagn med vändbar sittdel
- Fotsack till sittdel
- Liggdel med madrass och liggdelslock
- Mugghållare
- Hauck Comfort Fix babyskydd

Paketpris: 5995 kr

Hauck Soul Plus är ett komplett barnvagnspaket med liggvagn, sittvagn och babyskydd. Passar till nyfödd upp till ca 3 år (15 kg). Kompakt och liten ihopfälld i snyggt melerad textil. Babyskyddet klickas enkelt på vagnen.

Chassi

Hauck Soul Plus har ett svart chassi i aluminium med låg vikt. Ställbart handtag i 3 olika lägen av teleskopmodell. Fotbromsen låser på båda bakhjulen och är lätt att komma åt med foten. Inkl. mugghållare som smidigt fästs på sidan av handtaget.

Liggdel (ingår)

Ombonad liggdel som är väl vadderad invändigt. Mjuk och skön madrass. Liggdelen bärs enkelt i handtaget som är placerad längst upp på suffletten. Innerfodret är helt avtagbart och går att tvätta. Liggdelslocket fästs med tryckknappar i sidan och sitter stadigt på plats. Skyddar ditt barn mot väder och vind.

Sittdel (ingår)

Sittdelen på Soul Plus är vändbar och kan användas till barn från ca 6 månader upp till ca 3 år (15 kg). Sittdelen klickas i chassit och sitter stadigt. Ryggstödet är ställbart i tre lägen varav ett är nästintill fullt liggläge. Justerbart fotstöd i 5 lägen. Sittbygeln är svängbar och avtagbar med tvättbart bygelskydd. Grenband som fästs med tryckknappar runt sittbygeln. 5-punktssele. Inkl. fotsack som enkelt fästs med tryckknappar. Skyddar och värmer skönt kalla vår- och höstdagar.

Babyskydd (ingår)

Kan monteras bakåtvänd på alla platser i bilen som har trepunktsbälte och är utan krockkudde (airbag). Comfort Fix är utvecklad för att ge det nyfödda barnet ett säkert skydd och bekväm komfort i bilen. Extra kuddstöd för det lilla barnet, mjuk stoppning och en integrerad sufflett utgör det lilla extra. Sidokrockskydd. Bas finns som tillbehör för enkel montering i bilen (ingår ej) se här.

Köregenskaper

Soul Plus har punkteringsfria PU-hjul i gummi för bra körkänsla på olika typer av underlag. Framhjulen är roterbara (swivelhjul) vilket underlättar navigering i butiker eller i stan, men kan även låsas på långpromenaden. Soul Plus är först och främs en cityvagn med sina smidiga mått och svängbara framhjul.

Ihopfällning

Soul Plus fälls enkelt ihop med två handsfattning, och blir kompakt. Det går att fälla ihop vagnen med sittdelen monerad framåt på vagnen. Liggdelen tas av vid ihopfällning.

Fakta

Bredd: 61,5 cm
Vikt med sittdel: 11,3 kg
Vikt med liggdel: 12,9 kg
Maxbelastning sittdel: 15 kg
Maxbelastning varukorg: 3 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 60 cm
Ryggstödets höjd: 49 cm
Sitsen djup x bredd: 22 x 30 cm
Längd fotstöd: 20 cm

Liggdelens mått invändigt: 76 x 34 cm (L x B)

Chassi

Längd uppfälld med liggdel: 91 cm
Längd uppfälld med sittdel: 93 cm

Ihopfälld med liggdel ovanpå: 100 x 57 x 34 cm (L x B x H)
Ihopfälld med sittdel ovanpå: 100 x 57 x 42 cm (L x B x H)
Endast chassi med hjul: 85 x 57 x 32 (L x B x H)
Handtagshöjd: 98 - 105 cm

Passande tillbehör