Thule Sleek - Grey Melange

10602008

Thule Sleek. Thules efterlängtade fyrhjuliga barnvagn presenterades för allra första gången våren 2017. Denna flexibla och snygga barnvagn passar perfekt för alla föräldrar som vill ta med sitt barn på turer i city.

Inkommer ca juni 2018. Går att förboka, vänligen ring oss för mer info. 018-337030

Färg: Grey Melange

Cirkapris: 10495:- inkl. liggdel och sittdel.
Priset kan komma att ändras.

Mer detaljer

Beräknad leverans: juni 2018

10 495 kr

Produktbeskrivning

Thule Sleek - Grey Melange

En helt ny fyrhjulig barnvagn för aktivt cityliv

Fakta och vår egen produktbeskrivning på Thule Sleek kommer så fort Thule släppt mer information. Det går bra att förboka Thule Sleek hos Syskonhuset. Vänligen ring oss på 018-337030 för mer info.

Thules efterlängtade fyrhjuliga barnvagn, Thule Sleek, presenteras för allra första gången våren 2017. Denna flexibla och snygga barnvagn passar perfekt för alla föräldrar som vill ta med sitt barn på turer i city

Utforska staden med stil

Thule Sleek är en smart, snygg och säker barnvagn för dig som vill utforska staden tillsammans med ditt barn. Den är smidig, lätt och enkel att manövrera, har en modern design och är bekväm för både förälder och barn. Thule Sleek riktar sig till aktiva föräldrar som vill kunna röra sig fritt överallt i staden.

Mångsidig. Precis som du.

Ingen dag är den andra lik, och alla barn och föräldrar är unika. Därför kan du utforma din Thule Sleek så att den passar just din familjs behov, från att barnet är nyfött tills det blir lite äldre. Komplettera med en liggdel, en syskondel eller en bilbarnstol, ge dig ut med ett, två eller rentav tre barn, montera sittdelen framåtvänd eller vänd mot dig - Thule Sleek rättar sig efter dina behov, och med rätt tillbehör blir den perfekt utformad för dig och dina barn.

Kvalitet och säkerhet på fyra hjul

Vi nöjer oss bara med det allra bästa när det gäller design och flexibilitet. Liksom när det handlar om säkerhet och kvalitet. Thule Sleek är trots allt framtagen för världens viktigaste människor. Den har testats mycket grundligt för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna och hålla i många år. Allt för att du och ditt barn ska kunna upptäcka staden på ett säkert och bekvämt sätt.

Thule Sleek finns i fem olika färger - Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue och Energy Red - och har en mängd matchande tillbehör.

Fakta

Vi har ingen fakta för närvarande. Fylls på så fort Thule släppt mer info.

Passande tillbehör