Elodie Details Barnvagnspaket - Petite Botanic

103606-p

Snyggt set till din barnvagn från Elodie Details. Skötväska, sittdyna och regnskydd i samma färg/mönster. Perfekt om du vill uppdatera din barnvagn. Passar alla barnvagnar.

Färg: Grå med rosa och lila blommor

Mer detaljer

Slut i lager

1 295 kr

Produktbeskrivning

Elodie Details barnvagnspaket - Petite Botanic

Skötväska

Form och funktionalitet i underbar kombination. Den här är så mycket mer än bara en praktisk skötväska. Den kan följa med dig på utekvällen, till jobbet eller till lekparken. Oavsett tillfället lär dess många funktioner och snygga detaljer bli väldigt uppskattade:

- Fästs enkelt på barnvagnens handtag med kardborre-straps (krokar).
- Inkluderar en mjukt vadderad skötbädd.
- Dolda termo-fickor som håller flaskan upprätt och vid en jämn temperatur
- Massor av specialanpassade fack och fickor för blöjor, våtservetter, nycklar, mobil, osv.
- Rymmer utan problem din laptop.
Storlek: L: 41cm, B: 16cm, H: 36cm
Material:100% polyester

Sittdyna

Elodie Details CosyCushion™ har vidareutvecklats och gjorts om för att bättre passa de flesta vagnar på marknaden. Dynorna är vändbara med en "sommarsida" sydd i ett slitstarkt och lättskött material samt en "vintersida" i mjuk och värmande fleece. Denna dyna har även knytband att fästa i vagnens D-ringar. Detta så att dynan inte glider ner då barnet sitter i vagnen.

Regnskydd

Snyggt och genomtänkt regnskydd från Elodie Details. Passar de flesta vagnar på marknaden så som liggvagnar, sittvagnar och t.o.m framåtvända sulkys (typ Emmaljunga Scooter) då det finns uttag för vagnens handtag. Tillverkad i robust PU-impregnerad polyester och tål maskintvätt i 40 C. Regnskyddet har ett nedvikningsbart "vindfönster" i genomskinlig plast och fästknappar vid sidosömmen. Enkelt att stänga vid kraftigt regn -och blåsväder. Levereras i en praktisk förvaringspåse med dragkedja och kardborrband att fästa på vagnens chassi för att lätt komma åt regnskyddet då vädret skiftar.

Passande tillbehör