Elodie Details sittdyna - Gold shimmer
Elodie Details sittdyna - Gold shimmer
Elodie Details sittdyna - Gold shimmer
Elodie Details sittdyna - Gold shimmer

Elodie Details sittdyna - Gold shimmer

20-103790
I lager
399,00 kr
Inkl. moms

Elodie Details CosyCushion. Snygg sittdyna till barnvagnen. Passar de flesta vagnar på marknaden.

Storlek: ca 83 x 30 cm

Färg: Gold shimmer (benvit med gulddetaljer)

Elodie Details Sittdyna - Gold shimmer

Ge vagnen ett lyft med denna stilsäkra barnvagnsdyna från Elodie Details.

Elodie Details CosyCushion™ har vidareutvecklats och gjorts om för att bättre passa de flesta vagnar på marknaden. Dynorna är vändbara med en "sommarsida" sydd i ett slitstarkt och lättskött material samt en "vintersida" i mjuk och värmande fleece.

Denna dyna har även knytband att fästa i vagnens D-ringar. Detta så att dynan inte glider ner då barnet sitter i vagnen.

Passar den min vagn? 

Mät bredden på sitsen där barnet sitter. Dynan är 30 cm bred men passar bra även om sitsen är +/- 3 cm bred. Mät även ryggen på sitsen från sittytan upp till slutet. Ryggen på dynan är ca 44 cm. Dynan passar även vagnar med längre rygg men kommer då inte att nå hela vägen upp till suffletten.

Hål för 5-punktssele med tre olika höjdnivåer för axelselen.

Mått ca 83 x 30 cm

Passar i princip alla barnvagnar...

Elodie Details - varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapar Elodie Details en stor och lojal kundbas.

Företagets nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.