Phil & Teds Travelbag

PTNZ_PTTB_V1__11

Phil & Teds Travelbag till barnvagnar. En ny typ av resväska med nytänk. Självstående botten och rymlig insida. Passar alla Phil & Teds barnvagnar. Passar även andra barnvagnar på marknaden. Trolley-hjul och draghandtag.

Färg: Röd

Mer detaljer

Leveranstid 3 veckor

995 kr

Produktbeskrivning

Phil & Teds Travelbag

Vadderad väska till barnvagn. Skyddar din barnvagn under flygresan.

TSA-lås

Phil & Teds transportväska har TSA-lås. Ett TSA-lås är godkänt av USA´s "Transportation Security Administration" och av säkerhetspersonal på flygplatser världen över. Säkerhetspersonal på flygplatser har tillgång till en specialnyckel som gör det möljigt att öppna låset istället för att väskans lås klipps upp (med skadat bagage som följd). Superbra om säkerhetspersonalen bestämmer sig för att titta närmare på incheckat bagage.

Res utan barnvagn

Transportväskan kan givetvis användas som en normal resväska. Vid förvaring tar väskan väldigt liten plats. Tyget packas i botten och vips har du plats för annat än en stor resväska på rummet eller hemma i garderoben.
En modern och flexibel transportlösning - vare sig du reser med familj, barn och barnvagn, ensam eller i jobbet.

Till vilken barnvagn?

Väskan är både en universalväska och en originalväska, utvecklad av Phil & Teds. Passar väldigt många barnvagnar på marknaden. Som original passar den bl.a Phil & Teds Sport, Dot, Dash, Voyager, Navigator och Explorer. Är du osäker på din barnvagn. Kolla måtten här nedan.

Fakta

Vikt: 2.6 kg
Yttermått höjd: 92.5 - 112.5cm
Mått ihopfälld, utan innehåll: 17 x 53 x 23.5 cm (H x B x D)
Max last: 30 kg

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt