Mountain Buggy Travelbag XL

PTNZ_MBTB-XL_V2_5_EU

Mountain Buggy Travelbag XL till barnvagnar. En lite större väska för mer packning, eller större vagnar. En ny typ av resväska med nytänkande konstruktion. Med trolley-hjul. Passar lite större barnvagnar såsom Mountain Buggy Duet v3 och Terrain (2015+).

Färg: Svart

Finns även som Travelbag Normal

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

1 095 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Travelbag - XL Size

Mountain Buggy travelbag i större storlek (XL). Väskan är utrustad med en tålig bas och trolley-hjul för smidigare gångtransport.

TSA-lås

Mountain Buggys transportväskan har TSA-lås. Ett TSA-lås är godkänt av USA´s "Transportation Security Administration" och av säkerhetspersonal på flygplatser världen över. Säkerhetspersonal på flygplatser har tillgång till en specialnyckel som gör det möljigt att öppna låset istället för att väskans lås klipps upp (med skadat bagage som följd). Superbra om säkerhetspersonalen bestämmer sig för att titta närmare på incheckat bagage.

Res utan barnvagn

Transportväskan kan givetvis användas som en normal resväska. Vid förvaring tar väskan väldigt liten plats. Tyget packas i botten och vips har du plats för annat än en stor resväska på rummet eller hemma i garderoben.

En modern och flexibel transportlösning - vare sig du reser med familj, barn och barnvagn, ensam eller i jobbet.

Till vilken barnvagn?

Väskan är både en universalväska och en originalväska, utvecklad av Mountain Buggy. Passar väldigt många barnvagnar på marknaden. Som original passar den Mountain Buggy Terrain (årsmodell 2015 och nyare) och Duet v3. Är du osäker på din barnvagn. Kolla måtten här nedan.

Fakta MB Travelbag

Vikt: 2.8 kg
Yttermått höjd: 89 cm
Mått ihopfälld, utan innehåll: 17 x 68 x 23.5 cm (H x B x D)
Max last: 30 kg

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt