Regnskydd till bakåtvänd syskonvagn Visa större

Regnskydd Bakåtvänd syskonvagn

16-448963

Regnskydd som passar bakåtvända syskonvagnar där barnen sitter mot dig eller vagnar med "vändbart" handtag. T.ex. Emmaljunga Twin Nitro och BRIO Double Wave.

Detta regnskydd är tillverkat i 100% EVA-plast (Etylenvinylacetat), vilket är en ofarlig plast.

Färg: Transparent

Mer detaljer

199 kr

Produktbeskrivning

Regnskydd till syskonvagn, genomskinligt

Lättskött och tvättbart regnskydd med resår nertill för bästa passform. Mjukt och transparent. Ofarlig EVA-plast. Fritt från Kadmium, PVC och Ftalater.
Slitstarkt samt värme- och köldbeständigt. Två små fönster framtill som går att stänga med en tryckknapp.

Regnskyddet är i universal modell och passar bl.a Emmaljunga Twin Nitro, Trille Twini och BRIO Double Wave och fler tvilling- och syskonvagnar med dubbelsittdel likt den på bilden.

Miljöinformation

Etenvinylacetat (EVA) är en eten-vinylacetat-sampolymer. Inget av eten och vinylacetat är farliga. EVA är en genomskinlig, flexibel och böjlig (nästan gummimjuk utan mjukgörande tillsatsämnen) plast även vid mycket låga temperaturer (ned till -70 °C) med god motståndskraft mot andra kemikalier och används bland annat till nappar, handtag, böjbara/mjuka slangar, till skyddshandskar, samt i elektriska installationer. Även plastsandaler och yogamattor kan vara tillverkade av EVA-plast.

Bra att veta

I och med EVA-plasten, med dess ofarliga innehåll, kan det i utseendet och ytans struktur finnas ojämnheter och/eller små märken. Dessa ingår och är en del av tillverkningsprocessen/efterhantering och påverkar inte funktion. Vill du ha ett glasfönster-perfekt regnskydd får du frångå detta giftfria regnskydd.

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt