Regnskydd till bakåtvänd syskonvagn

Regnskydd Bakåtvänd syskonvagn

16-448963
I lager
199,00 kr
Inkl. moms

Regnskydd som passar bakåtvända syskonvagnar där barnen sitter mot dig eller vagnar med "vändbart" handtag. T.ex. Emmaljunga Twin Nitro och BRIO Double Wave.

Detta regnskydd är tillverkat i 100% EVA-plast (Etylenvinylacetat), vilket är en ofarlig plast.

Färg: Transparent

Regnskydd till syskonvagn, genomskinligt

Lättskött och tvättbart regnskydd med resår nertill för bästa passform. Mjukt och transparent. Ofarlig EVA-plast. Fritt från Kadmium, PVC och Ftalater.
Slitstarkt samt värme- och köldbeständigt. Två små fönster framtill som går att stänga med en tryckknapp.

Regnskyddet är i universal modell och passar bl.a Emmaljunga Twin Nitro, Trille Twini och BRIO Double Wave och fler tvilling- och syskonvagnar med dubbelsittdel likt den på bilden.

Miljöinformation

Etenvinylacetat (EVA) är en eten-vinylacetat-sampolymer. Inget av eten och vinylacetat är farliga. EVA är en genomskinlig, flexibel och böjlig (nästan gummimjuk utan mjukgörande tillsatsämnen) plast även vid mycket låga temperaturer (ned till -70 °C) med god motståndskraft mot andra kemikalier och används bland annat till nappar, handtag, böjbara/mjuka slangar, till skyddshandskar, samt i elektriska installationer. Även plastsandaler och yogamattor kan vara tillverkade av EVA-plast.

Bra att veta

I och med EVA-plasten, med dess ofarliga innehåll, kan det i utseendet och ytans struktur finnas ojämnheter och/eller små märken. Dessa ingår och är en del av tillverkningsprocessen/efterhantering och påverkar inte funktion. Vill du ha ett glasfönster-perfekt regnskydd får du frångå detta giftfria regnskydd.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.