Regnskydd till Stadium Duo

Regnskydd Graco Stadium Duo

16-448941
I lager
199,00 kr
Inkl. moms

Regnskydd som passar syskonvagnar på längden (som bilden visar). Passar t.ex Graco Stadium Duo. Ej original, men väldigt bra passform.

Detta regnskydd är tillverkat i 100% EVA-plast (Etylenvinylacetat), vilket är en ofarlig plast.

Färg: Transparent

Regnskydd - Syskonvagn på längden

Lättskött och tvättbart regnskydd med resår nertill för bästa passform. Mjukt och transparent. Ofarlig EVA-plast. Fritt från Kadmium, PVC och Ftalater. Slitstarkt samt värme- och köldbeständigt.
Ett litet fönster framtill som går att stänga med en tryckknapp.

Regnskyddet passar bl.a Graco Stadium Duo och ABC-Design Tandem. Regnskyddet är inte original, men väldigt bra passform.

Miljöinformation

Etenvinylacetat (EVA) är en eten-vinylacetat-sampolymer. Inget av eten och vinylacetat är farliga. EVA är en genomskinlig, flexibel och böjlig (nästan gummimjuk utan mjukgörande tillsatsämnen) plast även vid mycket låga temperaturer (ned till -70 °C) med god motståndskraft mot andra kemikalier och används bland annat till nappar, handtag, böjbara/mjuka slangar, till skyddshandskar, samt i elektriska installationer. Även plastsandaler och yogamattor kan vara tillverkade av EVA-plast.

Bra att veta

I och med EVA-plasten, med dess ofarliga innehåll, kan det i utseendet och ytans struktur finnas ojämnheter och/eller små märken. Dessa ingår och är en del av tillverkningsprocessen/efterhantering och påverkar inte funktion. Vill du ha ett glasfönster-perfekt regnskydd får du frångå detta giftfria regnskydd.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.