Cab-on syskonvagn - Svart

97-120201

Cab-on fleecefodrat vindskydd till dubbelvagnar. Perfekt under vår och höst när åkpåse är för varmt. Passar alla framåtvända dubblevagnar på marknaden. Passar bl.a Mountain Buggy Duet och Duo, Bumbleride Indie Twin, BabyTravel Dublin m.fl...

Färg: Svart

Mer detaljer

Slut i lager

895 kr

Produktbeskrivning

Cab-on till syskonvagn & tvillingvagn

Cab-on är en kombination mellan en fotsack och en filt, med respektive produkts bästa egenskaper. En av fördelarna med Cab-on är att den går längre upp än vad en traditionell fotsack gör, vilket gör att den blir som en flit som barnet kan dra upp hela vägen till hakan och mysa med. Dessutom går den att fästa helt upp på suffletten så att barnet kan vila i lugn och ro utan att bli störd av omgivningen.

Genom sin smarta formsydda design passar Cab-on Wind de flesta syskonvagnar.

Passar EJ dubbelvagnar med individuellt vändbar sits som t.ex Bugaboo Donkey, Basson Duo och Kronan Syskon.

Utsidan av täcket består av ett tunt vind- och vattentätt tyg samt en praktisk reflex, insidan en mjuk fleece som ger värme. Dessutom finns det ett sparkskydd som förhindrar slitage och smuts från skor.

Täcket har två resårband med knappar som används för att fästa den på barnvagnen, t ex på chassit, på ramen eller i suffletten så att den inte glider ner. Den har justerbart resår i fotänden för att passa formen på barnvagnen.

Storleken på täcket är 120 cm bred och 90 cm långt, dessutom är nedviket med fleece 30 cm.

• Universell – passar framåtvända dubbelvagnar.
• Vind- och vattentät.
• Fästes enkelt i dubbelvagnen.

Vindtyg: Svart (100% belagd polyester)
Fleece: Svart (antipilling, 100% polyester)

Maskintvätt 40 grader.

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt