Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal
Phil & Teds Dash - Charcoal

Phil & Teds Dash - Charcoal

PT-DASH_v6_5_7
I lager
5 995,00 kr
Inkl. moms

Phil & Teds Dash är med sina lite lyxigare melangetyger en stilfull vagn för alla typer av äventyr. Med sina 12" Aeromaxx-hjul (punkteringsfria) rullar Dash säkert och mjukt på de flesta underlag. Sittvagn till barn från 6 månader upp till 20 kg. 

Färg: Black melange med sittdyna i Charcoal (gråmelerad)

Phil & Teds Dash - Charcoal

Duovagn, singelvagn, vändbar sittvagn, syskonvagn, travelsystem med babyskydd. Många möjliga kombinationer i en och samma barnvagn. Dash är modellen med 12" punkteringsfria gummihjul, för alla slags äventyr. Rullar mjukt och lätt - både i stan och på landet.

Dash säljs i grunden som sittvagn med möjlighet att enkelt komplettera med de delar som passar ert liv. Liggdel till nyfödd, mjuklift, vändbar sits, babyskydd, syskonlösning eller med ståbräda.

Sittdel och sufflett

Huvudsitsen är framåtvänd och mycket rymlig - en av de största på sittvagnmarknaden. Se måtten längre ner. Sittdelen har tre lägen; sittläge, viloläge eller liggläge. Dessa justeras med remmar baktill. 5-punktssele finns. 1 st vadderad sittdyna ingår.
Bra benlängd och lätt att kliva i och ur för barnet. Frontbygel ingår (ej swing away, men avtagbar).
Huvudsitsens sufflettyg är lite lyxigare melange-tyg. Suffletten är bred och stor, med förlängning, och fälls i fasta lägen. Bra solskydd. Tilllucka baktill med fönster. Sufflettens nedre bakre del täcker även baksidan vid fullt liggläge. Bakstycket (eller känt som "backflap" på philandtedska) går även att rulla upp.

Chassi och köregenskaper

Chassi på Dash är nyutvecklat - det känns. Justerbar handtag med knäleder. Normal fotbroms som låser på båda hjulen. Vagnen är stabil och lagom vridstyv, men ändå följsam. Skön känsla helt enkelt. Dash rullar mjukt, lugnt och bekymmersfritt på de flesta underlag. Vagnen tar sig över de flesta hinder, vare sig du är i stan eller på grusvägen, vinter eller sommar. Alla tre lufthjulen mäter 12". Dash är mycket följsam och mjuk att rulla med i stan och samtidigt fullt kompatibel med landet-liv eller i friluftsspåret. Du behöver inte pumpa hjulen på Dash.

Skillnad mellan Dot, Sport, Dash?

Lika chassi, lika funktion, lika rymlig sittdel. Detta är skillnaderna:

Dot: 10" Aerotech punkteringsfria lite hårdare hjul, tittfönster på suffletten
Sport: 12" lufthjul, ventilationsfönster och fickor på suffletten, kraftigare tyg an Dot
Dash: 12" Aeromaxx punkteringsfria mjukare gummihjul. Kraftigare melangetyg, tittfönster på suffletten.

Tillbehör

Till Dash finns flera tillbehör och vettiga kompletteringar för att göra din Dash till i princip den ultimata barnvagnen. Liggdel till nyfödd, vändbar sits eller syskonsits (double kit), babyskydd (bilstol), ståbräda, många klickbara förvaringslösningar, väderskydd, skötväska med mera. Se alla tillbehör till Dash

Fakta

Vagnens mått

Bredd: 59 cm
Längd som singelvagn: 93 cm
Handtagshöjd: 90 - 117 cm

Sittdelens mått

Sits: 34 x 23 cm (B x L)
Knäveck till fotstöd: 23 cm
Sitthöjd upp till sufflett: 67 cm
Ryggstödets höjd: 62 cm
Fullt liggläge inkl. fotstöd: 105 cm

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.