• Se pris!
  • −50%
Liggdel Dash - Ljusblå
Liggdel Dash - Ljusblå
Liggdel Dash - Ljusblå
Liggdel Dash - Ljusblå

Liggdel Dash - Ljusblå

PTNZ_DACC_V5_3
I lager
997,50 kr 1 995,00 kr -50%
Inkl. moms

Hård liggdel till Phil & Teds Dash (årsmodell 2015 och framåt). Perfekt när du använder din Dash som singelvagn till ett barn.

Färg: Ljusblåmelerad

Liggdel till Phil & Teds Dash

Liggdel till Phil & Teds Dash. Passar årsmodell 2015 och framåt. Perfekt när du använder din Dash som singelvagn till ett barn. Fungerar INTE tillsammans med syskonsitsen då utrymmet för det undre barnet blir för litet.

Grundläggande funktion

Liggdelen används till nyfödd upp till ca 6 månader. Max belastning är 9 kg. Grundfunktionen är en liggdel vänd mot dig som kör vagnen.

Chassi

Liggdelsramen i metall är helt ihopfällbar (kommer levererad i platt paket), vilket medför montering. Klickas enkelt i vagnen. Liggdelen har 4 st metallfötter som gör att liggdeln inte kommer i direkt kontakt med marken om den ställ ner.

Sufflett

Du bär liggdelen i sufflettbågen (det finns inga sidohandtag eller remmar). Bågen låses i bärposition eller trycks ner och fälls bakåt för att öppna den. Suffletten har två lägen, uppfälld eller nerfälld.

Botten

En helt nyutvecklad botten. Hål för ventilation med naturlig luftcirkulation medför högre komfort och svalka. Kalla/blåsiga dagar lägger du på ett medföljande "bottentyg" som förhindrar genomventilation. Smart!

Madrass

Madrassen har massor med ventilationshål för sval och skön komfort varma dagar. Lägg i bottentyget under madrassen för att förhindra genomventilation kallare dagar.

Materialval

Insidans bomullstyg (blandmaterial) och madrass är certifierade enligt ÖKO-tex.

Phil and Teds syskonvagnar är väldesignade och kvalitativa. Smarta funktioner och lösningar.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.