Rätt Start nappar 2-pack 0-3 mån - Elefant Visa större

Rätt Start nappar 2-pack 0-6 mån - Elefant

91210

Den innovativa utformningen och nappens mjuka kurvade form ger god passform och komfort.Storlek 0-6 månader. Levereras i 2-pack.

Mer detaljer

Slut i lager

49 kr

Produktbeskrivning

Rätt Start nappar 2-pack 0-6 mån - Elefant

Den innovativa utformningen av denna napp gör den till en säker produkt som är skonsam, skyddande och lätt för ditt barn att använda. Nappens mjuka kurvade form ger god passform och komfort och de stora ventilationshålen gör den skonsam mot huden. Nappens ortodontiska sugdel är tillverkad i silikon.

Skötsel: Av hygieniska skäl koka nappen i 5 minuter före första användningen. Låt svalna och tryck ut vattnet som kan ha samlats inne i sugdelen. Rengör nappen varje gång innan den används. Doppa aldrig nappen i söta saker eller mediciner innan du ger nappen till barnet. Det kan orsaka karies.

Av hygieniska skäl och säkerhetsskäl, byt napp efter en till två månaders användning. Om nappen skulle hamna inne i barnets mun, FÅ INTE PANIK: den är utformad för att inte kunna skada eller sväljas och tillåter barnet att andas. Ta ut nappen så varligt som möjligt. Lämna aldrig nappen i direkt solsken, nära en värmekälla eller i desinfektionslösning (steriliseringsvätska) längre än rekommenderat. Detta kan försvaga nappens sugdel. BPA och PVC fri!
Tvättråd: Koka i 100°C vatten

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt