Mountain Buggy Nano - Nautical

PTNZ_NANO_V2_37

Mountain Buggy Nano är perfekt sommar- eller resevagn. Fungerar ungefär som en paraplyvagn, men blir mycket mindre ihopfälld. Nano är solid, snygg och välbyggd. Låsbara framhjul. Maxbelastning 20 kg. Väger endast 5.9 kg.

Färg: Blå

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

2 495 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Nano 

Nano är barnvagnen du behöver på resan, ha som extravagn eller vill ha en lätt och smidig vagn i stan. I den rymliga sitsen sitter barn bra från 6 månader upp till ca 4 år. Max belastning är hela 20 kg (!)

Handbagage på flyg

Det internationella måttet för handbagage i ekonomiklass är 56 cm × 45 cm × 25 cm (enligt IATA). Många flygbolag följer denna standard, medan en del flygbolag har egna mått. Nano ihopfälld utan hjul är 50 cm x 45 cm x 21 cm.

Obs! Dubbelkolla alltid med vad som gäller för ditt flygbolag innan du reser.

Chassi och köregenskaper

Chassit är lätt, sitsen rymlig och köregenskaperna känns riktigt bra. Vi har testat!
Framhjulen är låsbara och avtagbara. Bakhjulen är också avtagbara för att spara in på bredden vid "semesterpackning".

Fotbromsreglaget har en övre upplåsning vilket du garanterat föredrar barfota eller har sommarskor på dig. Handtaget har foamgrepp och är fast, ej justerbart.

Finns i tre olika färger: Röd, blå eller svart. Det är suffletten som är färgad.

Sittdelen och sufflett

Sittdelen har 5-punktssele som är delbart vilket gör att du kan använda det enbart runt midjan om du vill. Fotstödet går att justera i 2 lägen. Bra längd från kväveck ner till plastade fotplattan. Ryggstödet fälls steglöst med spänne till viloläge (ej plant liggläge).

Utfällbar solskärm gör suffletten mer täckande än sin föregångare. Baktill finns ett täckande skydd som förhindrar att det blåser rätt igenom. Detta skydd kan även rullas upp och på så sätt skapa mer ventilation i sittdelen varma dagar.

I Nano kan du placera ett babyskydd och fästa det med medföljande straps och bälte. Fästanordningen i vagnen är universal så i princip alla babyskydd fungerar. Maxlast 9 kg.

Ihopfällning

Nano fälls enkelt ihop genom att trycka in två knappar uppe vid suffletten. Ta sedan tag i ett stag under sitsen och vagnen fälls ihop. Vagnen har en axelrem så att du lätt kan bära den som en väska. Det följer med en förvaringsväska som skyddar vagnen när den är ihopfälld.

Mycket liten ihopfälld gör att den får plats i den minsta bilen, på tåget och även fungerar som handbagage på de flesta flygbolag.

Fakta

Bredd: 54 cm
Vikt: 5.9 kg
Maxbelastning sittdel: 20 kg
Maxbelastning varukorg: 5 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 68 cm
Ryggstödets höjd: 44 cm
Sitsen djup x bredd: 22 x 32 cm
Längd fotstöd:27 cm

Chassi

Längd uppfälld med ryggstöd i sittläge: 83 cm

Ihopfälld med hjul i medföljande väskan:  (L x B x H)
Ihopfälld utan hjul i medföljande väskan: 50 x 45 x 21 cm  (L x B x H)
Handtagshöjd: 99 cm

Videoinstruktion på Nano

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt