• Nyhet
TFK Mono Sport seat - Extra sittdel
TFK Mono Sport seat - Extra sittdel
TFK Mono Sport seat - Extra sittdel

TFK Mono Sport seat - Extra sittdel

T-M1-S-310
Leveranstid 2 veckor
2 995,00 kr
Inkl. moms

Sittdelstyg med sufflett och sittbygel till din TFK Mono. Byt sittdel på din TFK Mono med detta kit och få på så sätt en rymligare vagn till äldre barn. Ta av din Combi unit och fäst enkelt denna sittdel på ditt chassi. Fästs med tryckknappar.

Med denna på din vagn är vagnen totalt godkänd för 22 kg. Obs! Vagnen ingår ej.

Välj mellan 4 olika färger.

Färg

TFK Mono Sport seat

Detta är en framåtvänd sittdel till din TFK Mono. Rekommenderas från 6 månader upp till ca 4-5 år. Perfekt när ditt barn blivit för stor för den vändbara liggdelen/sittdelen "combi unit". Genom att köpa till detta sittdelstyg med sufflett får du en vagn med rymligare sittdel så att barnet sitter skönare. Levereras inkl 1 st sittbygel.

Ryggstödet fälls steglöst med spänne och rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädda i vadderat memory foam-liknande material. 5-punktsbälte i "bilbälte"-kvalitet. Fotstöden är justerbara med fullt liggläge som följd. Fotplattan kan även justeras i olika längdlägen.

På baksidan av suffletten finns ett väderskydd som enkelt kan tas fram och täcka barnet vid nederbörd och kraftig blåst.
Suffletten har UV50+ skydd och kan förlängas ett steg framåt för extra solskydd (dragkedja runt bågen). Tittlucka med magnet upptill. Bak finns öppningsbar ventilation för att tillåta mer luftgenomströmning varma dagar. På baksidan finns ett förvaringsfack och på ovansidan elastisk snörning för temporär fastsättning av prylar.

4260484177988
No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.