Basson Baby Bebissäng Herbie

45-80208

Bebissäng Herbie från danska Basson Baby. Sida vid sida (bedside crib) eller fristående. Mycket fin och påkostad säng till de minsta.

Spjälsängen är komplett, inklusive sängram i trä, ribbad spjälbotten, tjock vändbar madrass med cocosfiber (läs mer om det nedan), spjälskydd och avtagbara hjul till varje ben. På det hela en påkostad säng med många bra funktioner till ett vettigt pris.

Sängen kan användas som sidosäng till din egna vuxensäng. Eftertraktad funktion!

Färg: Vitlackerat trä med vit textil

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

1 895 kr

Produktbeskrivning

Bebissäng Basson Baby - Vit

Denna säng har två funktioner. Det är dels en fristående bebissäng (med eller utan hjul), dels en sidosäng till din egna säng. Denna "feature" är det många föräldrar som efterfrågar, inte minst vid utrymmeskäl eller problematik kring sömn. Det är även bekvämt och tryggt att ha bebisen nära.
Bottenplattan kan justeras i höjd för bästa säkerhet ju mer aktiv barnet blir.

Sidosäng eller fristående

Sida-vid-sida: Sängens ena sida monteras bort (eller skippas vid första montering) vilket ger en öppen långsida. I detta läge går det även att ha spjälskyddet monterat, lite "dubbelvikt och tillbaka" (se produktbild). Det medföljer även en extra träplatta, som en sorts brygga/förlängning, mellan bebissängen och vuxensängen.
Bädda därefter sängen valfritt.

Som fristående säng har den 4 spjälsidor.

Madrass (ingår)

Madrassen är 10 cm tjock och en riktigt fin madrass! Den består av tre friliggande lager och är vändbar. Ytterst finns ett lager av cocosfiber. Cocosfiber fungerar ungefär som ull; Ett naturmaterial som hjälper till att transportera bort fukt och hålla barnets kropp svalare. I mitten finns en stadgande foamkärna i skumgummi.

Spjälskydd (ingår)

Vadderat spjälskydd ingår. Skyddet täcker spjälorna och skapar en tryggare och mjukare sovmiljö. Kläms fast i nederkant mellan madrass och säng och knyts upptill i ramen.

Fakta

Yttermått: 95 x 45 x 78 (L x B x H). Med hjulen monterade blir höjden ca 83 cm
Bäddmått (madrassens storlek): 90 x 40 x 10 (L x B x H)
Justerbar botten i flera steg: 19 - 40 cm (höjd från madrassens ovansida till sängens ovankant)

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt