Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart
Mountain Buggy Mini - Svart

Mountain Buggy Mini - Svart

PTNZ_MINI_V3.1_5
Leveranstid 3 veckor
3 995,00 kr
Inkl. moms

Mountain Buggy Mini är en mycket liten och smidig sittvagn för familjen på språng. Vikt endast: 7.6 kg! En kompakt barnvagn med små mått i en stabil konstruktion.

Färg: Svart

Mountain Buggy Mini - Svart

Nya Mini från Mountain Buggy. Kompakt och liten barnvagn med låg vikt och stora hjul. Perfekt på resan och i stan men klarar även en och annan utflykt i naturen med mer ojämn mark. Perfekt barnvagn för dig som söker en vagn i kompakt format med en stabil konstruktion.

Nyfödd? Önskar du använda din Mountain Buggy Mini till ett barn under 6 månader finns liggdel att köpa till som tillbehör. Liggdelen kan senare även göras om till en liten sittdel så att barnet är vänd emot dig. Du hittar liggdelen här.

Chassi

Chassit är nyutvecklat och stabilt. En solid och välbyggd konstruktion med beprövad geometri. Punkteringsfria hjul. Handtaget är justerbart i höjd.

Sittdelen

Mini har en framåtvänd sittdel som rekommenderas från 6 månader upp till max 20 kg. Ryggstödet regleras steglöst med remmar baktill ner till fullt liggläge. 5-punktssele som är delbart vilket gör att du även kan ha selet enbart runt barnets midja. Suffletten kan justeras upp och ner på chassit för att anpassas efter barnets ålder och höjden upp till "taket". Utfällbar solskärm i "mesh" för att skydda bättre mot solens strålar. Tittlucka i plast så att du kan se ditt barn.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls Mini främre del in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt. Hela ihopfällningsmekanismen är ny och besparar många centimeter på längden. Riktigt bra!

Däck och köregenskaper

Mini är direktstyrd och rullar lätt med sina punkteringsfria 10" hjul (Aerotech). Låg vikt på endast 7.6 kg! Ett hjul fram och två bak. Lätt att "poppa" upp för en trottoarkant iom fin viktfördelning och chassibalans. Vid full last känns Mini mycket skön att köra, även med en hand. Framhjulet kan även låsas i fast läge vid behov.

Fakta

Bredd: 58 cm
Vikt: 7,6 kg
Maxbelastning: 20 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 56 cm (regelerbar)
Ryggstödets höjd: 51 cm
Sitsen djup x bredd: 18 x 31 cm
Längd fotstöd: 20 cm

Chassi
Ihopfälld: 72 x 58 x 26 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: x cm

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.