Mountain Buggy Mini inkl. babyskydd

PTNZ_MINITB_V3

Mountain Buggy Mini är en mycket liten och smidig barnvagn för familjen på språng. Vikt endast: 7.6 kg! Komplett paket med sittvagn, babyskydd Protect och babyskyddsadaptrar. Mini fälls enkelt ihop med en hand och lastas lätt in i bilen.

Säljs endast som ett paket tillsammans med babyskydd och adaptrar.

Färg: Svart med röd sufflett

Mer detaljer

Leveranstid 3 veckor

4 995 kr

Produktbeskrivning

Mountain Buggy Mini - Paket

Nya Mini från Mountain Buggy. Kompakt och liten barnvagn som levereras komplett med babyskydd (0-13 kg) och babyskyddsadapter så att du kan fästa babyskyddet på vagnen. Stabil och stadig barnvagn som samtidigt är liten och nätt.

Läs mer om babyskyddet här: Mountain Buggy Protect

Mini sittvagn är framåtvänd. Har du nyfödd - köp till nya Mini Carrycot (liggdel) som kan byggas om till en vändbar sits.

Chassi

Chassit är nyutvecklat och stabilt. En solid och välbyggd konstruktion med beprövad geometri. Punkteringsfria hjul. Handtaget är justerbart i höjd.

Sittdelen

Sittdelen är i tåligt nylontyg som tål både smuts och kladd bra. Lätt att göra rent. Ryggstödet regleras steglöst med remmar baktill ner till fullt liggläge. 5-punktssele som är delbart vilket gör att du även kan ha selet enbart runt barnets midja. Utfällbar solskärm i suffletten samt tittlucka i plast så att du kan se ditt barn.

Ihopfällning

Vid ihopfällning fälls Mini främre del in under vagnen vilket sparar plats på längden. Du vrider ett stag framtill och vagnen viker sig framåt. Hela ihopfällningsmekanismen är ny och besparar många centimeter på längden. Riktigt bra!

Däck och köregenskaper

Mini är direktstyrd och rullar lätt med sina punkteringsfria 10" hjul (Aerotech). Ett hjul fram och två bak.. Lätt att "poppa" upp för en trottoarkant iom fin viktfördelning och chassibalans. Vid full last känns Mini mycket skön att köra, även med en hand.

Tillbehör

Till nya Mountain Buggy Mini finns nya tillbehör som enbart passar nya modellen
- Storm Cover (endast nya modellen)
Sun Cover (endast nya modellen)
Bilstolsbas till Protect (till bilen)

Fakta

Bredd: 58 cm
Vikt: 7,6 kg
Maxbelastning: 20 kg

Sittdelens mått:

Sits upp till sufflett: 56 cm
Ryggstödets höjd: 51 cm
Sitsen djup x bredd: 18 x 31 cm
Längd fotstöd: 20 cm

Chassi
Ihopfälld: 72 x 58 x 34 cm (L x B x H)
Handtagshöjd: 66 - 98 cm

Passande tillbehör