Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey
Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey

Britax MAX-WAY Plus - Storm Grey

2000027827
Leveranstid 7-10 arbetsdagar
3 495,00 kr
Inkl. moms

Britax-Römer MAX-WAY Plus. Möjlighet att åka bakåtvänt - det säkraste sättet att resa - under en längre period.
Överlägset sidokrockskydd – djupa, mjukt vadderade sidovingar och SICT-teknik som går att justera, för användning endast på den sida som är närmast dörren.
Justerbart huvudstöd och sele med enkel enhandsjustering.

Installation i bilen: Bältad med stödben och underförankringsband
Ålder: 9 månader upp till 6 år
Bakåtvänd färdriktning: 9 - 25 kg

Färg: Storm Grey

Britax MAX WAY Plus - Storm Grey

MAX-WAY PLUS för 9-25 kg gör det möjligt för ditt barn att åka bakåtvänt längre – det säkraste sättet att resa.

Bilbarnstolen är försedd med ett avancerat sidokrocksskydd (SICT) som du aktiverar på den sida som är närmast bildörren. Med flera lutningslägen och en justerbar sele är stolen enkel att anpassa allteftersom ditt barn växer, och det breda, mjukt vadderade nackstödet ger skön komfort. MAX-WAY PLUS är en säker, bekväm och kompakt bilbarnstol som lämnar gott om plats till bilens övriga passagerare.

Åk bakåtvänt längre för en säkrare resa

MAX-WAY PLUS monteras bakåtvänd och ger ökat skydd för alla barn från cirka 9 månader upp till 6 års ålder (9–25 kg). I MAX-WAY PLUS sitter ditt barn säkrare än i en framåtvänd bilbarnstol – vid en eventuell frontalkrock pressas barnets kropp tillbaka mot stolen, vilket innebär mindre påfrestning för nacke och hals och en minskad risk för skador.

Överlägset sidokrocksskydd

Vår MAX-WAY PLUS har blivit ännu säkrare. Bilbarnstolen innehåller numera SICT som ger ett överlägset sidokrockskydd. Tillsammans med de djupa, mjukt vadderade sidovingarna ger SICT ditt barn ett komplett skydd från höft till huvud vid en eventuell sidokrock. På så sätt blir åkturen lika säker som bekväm för ditt barn, och du kan koppla av och njuta av bilturen.

Avancerat sidokrockskydd – SICT

Vår SICT-teknologi ger ditt barn ett överlägset sidokrockskydd. Det minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn.
Vrid ut SICT-knappen på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren för att använda skyddet.

Åk bakåtvänt längre

Bakåtvända bilbarnstolar ger det bästa skyddet vid en frontalkrock som är den vanligaste typen av trafikolyckor. I en bakåtvänd bilbarnstol riktas krockkraften vid en frontalkrock mot stolens baksida, och övrig energi fördelas jämnt över barnets huvud, nacke och överkropp. I en framåtvänd bilbarnstol fördelas å andra sidan krockkraften ojämnt över hela bilbarnstolen och förankringssystemet, vilket kan leda till att barnet utsätts för större krockkrafter vid kollision. Vi på Britax rekommenderar därför att alla barn ska sitta bakåtvänt i bilen så länge som möjligt, helst upp till 4–5-års ålder.

Djupa sidokrockskydd

Våra djupa, mjukt vadderade sidokrocksskydd fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. På så sätt minskar skaderisken ytterligare.

Fempunktssele

Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Justerbart huvudstöd och sele

Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Flera olika lutningslägen

Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Den här bilbarnstolen kan du enkelt luta i flera olika lägen – allt för att göra resan riktigt bekväm för ditt barn.

Avtagbart extraöverdrag

En bilbarnstol ska tåla mycket. Drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har vi tagit fram ett extraöverdrag som tål maskintvätt och dessutom är riktigt enkelt att sätta på och ta av – du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet.

Bältad med stödben och underförankringsband

Britax Römer ger dig ökad flexibilitet eftersom du även kan fästa bilbarnstolen med bilens eget integrerade trepunktsbälte. Funktionen är extra praktisk när du vill flytta bilbarnstolen mellan olika bilar, och alla kanske inte har ISOFIX. Bältesguiden på bilbarnstolen visar hur du gör installationen på ett korrekt sätt.
MAX-WAY PLUS specifika krav – komplettera installationen med ett stödben och ett underförankringsband för att garantera optimal stabilitet.
Titta i Britax fordonslista på hos Britax Römer för att se om bilbarnstolen är kompatibel med din bil.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.