TFK Joggster Trail - Grå

T-JT-315

Joggster Trail från tyska TFK är en stabil, smidig och lätt barnvagn för den aktiva familjen. En allroundvagn som passar lika bra i stan på kullerstenar som i tuffare terräng i skogen. Fungerar även som joggingvagn.

Färg: Grå (Quiet shade)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

7 395 kr

Produktbeskrivning

TFK Joggster Trail - Grå

Chassi

Chassit är tillverkat i aluminium och grundkonstruktionen är svetsad. De flesta delar i chassit är skruvade vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvalitet är vad denna vagn kännetecknas av. I den bakre bärande konstruktionen finns två kolfiberstag (synliga fiber. Lackat) vilket besparar en del vikt. Bakaxeln är dämpad med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt bra. Justerbart handtag i höjdled, med knäleder. På båda sidor om vagnen finns små förvaringsväskor med dragkedja.

Köregenskaper

Joggster Trail har en fjädrad bakaxel som ger vagnen ett skönt gung. Däcken är punkteringsfria gummihjul och mäter 12" bak och 10" (däcken heter "solight ecco" på TFK-språk). Hög kvalitet även där. Bra rull och lättkörd. Framhjulet är svängbart men går även att låsa i fast läge. Likt alla vagnar från TFK så har Joggster Trail skivbromsar på båda bakhjulen från tyska Weber, vilket gör att du kan bromsa i en nedförsbacke. Parkeringslåsfunktion finns också så att vagnen förblir bromsad.

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad. Fotstödet är ställbart i 2 olika lägen. Ryggen fälls steglöst med rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädd i vadderat memory foam-liknande material som är svalt på sommaren (kallas AirGo). Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge. Suffletten är förlängningsbar med en dragkedja upp till för att bli mer täckande. UPF 50+. Upptill på suffletten finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet. Inkl. sittbygel.

Ihopfällning

Joggster Trail är lätt att fälla ihop för att lasta in i bilen. Fälls i ett steg.

Fakta

Vikt

Vagnens vikt: 12,9 kg
Maxvikt på barn och packning: 34 kg

Mått

Sits upp till sufflett: 62 cm
Ryggstödets höjd: 55 cm
Sitsen djup x bredd: 25 x 32 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Bredd: 57 cm

Handtagshöjd: 78 - 118 cm

Ihopfälld med hjul: 90 x 57 x 38 cm (L x B x H)

Passande tillbehör