• Se pris!
  • -1 900,00 kr
TFK Joggster Trail Duopaket - Svart
TFK Joggster Trail Duopaket - Svart
TFK Joggster Trail Duopaket - Svart
TFK Joggster Trail Duopaket - Svart

TFK Joggster Trail - DEMOEX

T-JT-310
I lager
5 495,00 kr 7 395,00 kr -1 900,00 kr
Inkl. moms

Joggster Trail från tyska TFK. En stabil, smidig och lätt barnvagn för den aktiva familjen. En allroundvagn som passar lika bra i stan på kullerstenar som i tuffare terräng i skogen.

Färg: Svart med ljusblå detaljsömmar (Tap shoe)

UTFÖRSÄLJNING AV BUTIKENS VISNINGSVAGN. Priset gäller endast denna vagn

TFK Joggster Trail - Tap Shoe

Nu säljer vi vår VISNINGSVAGN som stått i vår butik för att göra plats för nya vagnar. Priset gäller endast denna vagn. Detta är ett demoex och några mindre märken kan finnas på vagnen. Vi packar ner vagnen i kartong och skickar den till dig. Vagnen är rengjord och grundsmörjd när den lämnar vårt lager.

Chassi

Chassit är tillverkat i aluminium med stag i kolfiber och grundkonstruktionen är svetsad. De flesta delar i chassit är skruvade vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvalitet är vad denna vagn kännetecknas av.

I den bakre bärande konstruktionen finns två kolfiberstag (synliga fiber. Lackat) vilket besparar en del vikt.

Bakaxeln är dämpad med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt bra. Justerbart handtag i höjdled, med knäleder. På båda sidor om vagnen finns små förvaringsväskor med dragkedja.

Köregenskaper med 3 hjul

Låt dig inte luras. Tre hjul väcker känslor och avund. Trail rullar väldigt lätt och putta-på-motståndet är mycket lägre än en vagn med fyra hjul. Vagnen väger mindre vilket bidrar stort till ett lättare rull. Trail är dessutom stabil och svänger lätt utan problem.

Den fjädrade bakaxel ger vagnen skönt gung. Däcken är punkteringsfria gummihjul och mäter 12" bak och 10" (däcken heter "solight ecco" på TFK-språk). Hög kvalitet även där. Bra rull och lättkörd. Framhjulet är svängbart men går även att låsa i fast läge.

Aktiv körning med skivbromsar

TFK Joggster Trail har skivbromsar på båda bakhjulen, från tyska Weber. Du kan under färd bromsa steglöst, t.ex. på powerwalken eller i en nedförsbacke. Parkeringslåsfunktion finns också så att vagnen förblir bromsad. Tryggt och säkert.

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad. Fotstödet är ställbart i 2 olika lägen. Ryggen fälls steglöst med rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädd i vadderat memory foam-liknande material som är svalt på sommaren (kallas AirGo). Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge. Suffletten är förlängningsbar med en dragkedja upp till för att bli mer täckande. UPF 50+. Upptill på suffletten finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet. Inkl. sittbygel.

Hopfällning

Joggster Trail är lätt att fälla ihop för att lasta in i bilen. Fälls i ett steg.

Fakta

Vikt

Vagnens vikt: 12,9 kg
Maxvikt på barn och packning: 34 kg

Mått sittvagn

Bredd: 57 cm
Sits upp till sufflett: 62 cm
Ryggstödets höjd: 55 cm
Sitsen djup x bredd: 25 x 32 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Handtagshöjd: 78 - 118 cm

Hopfälld med hjul: 90 x 57 x 38 cm (L x B x H)

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.