TFK Joggster Trail Duopaket - Blå

T-JT-333-duo

Joggster Trail från tyska TFK. En stabil, smidig och lätt barnvagn för den aktiva familjen. En allroundvagn som passar lika bra i stan på kullerstenar som i tuffare terräng i skogen.

Komplett duo-barnvagn. Från nyfödd upp till ca 5 år. Paket inkl. Multi X-liggdel, sittdel och regnskydd.

Färg Multi X-liggdel: Blå (Twilight blue)
Färg sittvagn: Blå (Twilight blue)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

9 995 kr

Produktbeskrivning

TFK Joggster Trail Duopaket - Blå

Komplett barnvagnspaket i duo-utförande, inkl. liggdel till nyfödd. Med TFK Joggster Trail duopaket får du en komplett barnvagn, för en aktiv livsstil. Du väljer din egen väg. Från nyfödd upp till ca 5 år, med förstklassig kvalitet och allroundanvändning. I stan, i skogen, på löpturen, liten och smidig i bilen eller ståendes mot väggen i hallen. Med eller utan babyskydd. Skitiga skor. Sovstunder i fullt liggläge. Pick-nick i parken. Du behöver inte byta vagn. En riktigt "allt i ett"-vagn

Chassi

Chassit är tillverkat i aluminium och grundkonstruktionen är svetsad. De flesta delar i chassit är skruvade vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvalitet är vad denna vagn kännetecknas av.

I den bakre bärande konstruktionen finns två kolfiberstag (synliga fiber. Lackat) vilket besparar en del vikt.

Bakaxeln är dämpad med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt bra. Justerbart handtag i höjdled, med knäleder. På båda sidor om vagnen finns små förvaringsväskor med dragkedja.

Köregenskaper med 3 hjul

Låt dig inte luras. Tre hjul väcker känslor och avund. Trail rullar väldigt lätt och putta-på-motståndet är mycket lägre än en vagn med fyra hjul. Vagnen väger mindre vilket bidrar stort till ett lättare rull. Trail är dessutom stabil och svänger lätt utan problem.

Den fjädrade bakaxel ger vagnen skönt gung. Däcken är punkteringsfria gummihjul och mäter 12" bak och 10" (däcken heter "solight ecco" på TFK-språk). Hög kvalitet även där. Bra rull och lättkörd. Framhjulet är svängbart men går även att låsa i fast läge.

Aktiv körning med skivbromsar

TFK Joggster Trail har skivbromsar på båda bakhjulen, från tyska Weber. Du kan under färd bromsa steglöst, t.ex. på powerwalken eller i en nedförsbacke. Parkeringslåsfunktion finns också så att vagnen förblir bromsad. Tryggt och säkert.

MultiX-liggdel till nyfödd (ingår)

Multi X-liggdelen är kärnan till en bra start i livet i Joggster Trail. Denna del är innovativ, med många olika funktioner. Multi X-liggdelen används som en vanlig liggdel till nyfödd. När barnet blir äldre bygger man om den (enkelt) till en sittdel. Fortfarande vänd emot dig som vuxen. Hela liggdelen kan vinklas i flera olika lägen, och även vändas framåt vid behov. Suffletten har bra solskydd (UPF 50+) med en liten extra keps framtill. Nätad ventilation baktill. Reflexer runt om.

5-punktsele finns, men tas bort när du använder liggdelsmadrassen.

I liggdelsläget kan bottenplattan höjas steglöst i huvudänden. Bra vid förkylning eller reflux, med huvudet lite högre. I sittläge kan Multi X-liggdelen vinklas med ramen OCH justeras i ryggen. Viloläge med remjustering ca 45 grader. Du kan även vinkla hela ramen för mer sittläge. Sittbygel och vadderat vindskyddslock ingår. Locket används till fotsack i sittläge.

Liggdelen tas av vid hopfällning av vagnen.

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad. Fotstödet är ställbart i 2 olika lägen. Ryggen fälls steglöst med rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädd i vadderat memory foam-liknande material som är svalt på sommaren (kallas AirGo). Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge. Suffletten är förlängningsbar med en dragkedja upp till för att bli mer täckande. UPF 50+. Upptill på suffletten finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet. Inkl. sittbygel.

Hopfällning

Joggster Trail är lätt att fälla ihop för att lasta in i bilen. Fälls i ett steg.

Fakta

Vikt

Vagnens vikt: 12,9 kg
Maxvikt på barn och packning: 34 kg

Mått sittvagn

Bredd: 57 cm
Sits upp till sufflett: 62 cm
Ryggstödets höjd: 55 cm
Sitsen djup x bredd: 25 x 32 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Handtagshöjd: 78 - 118 cm

Hopfälld med hjul: 90 x 57 x 38 cm (L x B x H)

Mått Multi X-liggdel

Insida liggläge med baby: 81 x 31 cm (L x B)

Insida som sittdel:
Rygglängd: 41 cm
Bredd: 31 cm
Sittdjup: 18 cm
Fotstöd: 26 cm
Sits upp till sufflett: 57 cm

Videoklipp

Passande tillbehör