TFK Joggster Trail 2 - Pine grove

T-JT-19-352

Joggster Trail 2 från tyska TFK är en stabil, smidig och lätt barnvagn för den aktiva familjen. En allroundvagn som passar lika bra i stan på kullerstenar som i tuffare terräng i skogen. Fungerar även som joggingvagn.

Färg: Grön (Pine grove)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

7 395 kr

Produktbeskrivning

TFK Joggster Trail 2 - Grön

Chassi

Chassit är tillverkat i aluminium och grundkonstruktionen är svetsad. De flesta delar i chassit är skruvade vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvalitet är vad denna vagn kännetecknas av. Bakaxeln är dämpad med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt bra. Justerbart handtag i höjdled, med knäleder. På båda sidor om vagnen finns små förvaringsväskor med dragkedja.

Köregenskaper

Joggster Trail 2 har en fjädrad bakaxel som ger vagnen ett skönt gung. Däcken är punkteringsfria gummihjul och mäter 12"både fram och bak (däcken heter "solight ecco" på TFK-språk). Hög kvalitet även där. Bra rull och lättkörd. Framhjulet är svängbart men går även att låsa i fast läge. Likt alla vagnar från TFK så har Joggster Trail 2 skivbromsar på båda bakhjulen från tyska Weber, vilket gör att du kan bromsa i en nedförsbacke. Parkeringslåsfunktion finns också så att vagnen förblir bromsad.

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad. Fotstödet är ställbart i 2 olika lägen. Ryggen fälls steglöst med rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädd i vadderat memory foam-liknande material som är svalt på sommaren (kallas AirGo). Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge. Suffletten är förlängningsbar med en dragkedja upp till för att bli mer täckande. UPF 50+. Upptill på suffletten finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet. Inkl. sittbygel.

Ihopfällning

Joggster Trail 2 är lätt att fälla ihop för att lasta in i bilen. Fälls i ett steg.

Fakta

Vagnens vikt: 12,9 kg
Maxvikt på barn och packning: 34 kg

Mått

Sits upp till sufflett: 62 cm
Ryggstödets höjd: 55 cm
Sitsen djup x bredd: 25 x 32 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Bredd: 57 cm

Handtagshöjd: 78 - 118 cm

Ihopfälld med hjul: 90 x 57 x 38 cm (L x B x H)

Passande tillbehör