TFK Joggster Sport - Grå

T-JS-315

Joggster Sport från tyska TFK är en extrem löpvagn som även godkänd för inlinesåkning. En tålig och stabil konstruktion för den tuffaste atleten. Hög kvalité rakt igenom med Schwalbe-däck och kolfiberstag baktill i chassit.

Färg: Grå (Quiet shade)

Mer detaljer

Leveranstid 2 veckor

8 495 kr

Produktbeskrivning

TFK Joggster Sport - Grå

Denna Joggingvagn är passar dig som tränar på en hög nivå och lever en aktiv vardag tillsammans med hela familjen. Joggster Sport tar sig fram även i den tuffaste terrängen tack vare det stora fasta framhjulet. Vagnen är även en an av få som utöver löpning även är testad och godkänd för inlinesåkning.

Chassi

TFK Joggster Sport chassi är framtaget för att få en så lätt vagn som möjligt, utan att tumma på kvalitet, körbarhet eller vridstyvhet. Chassit är tillverkat i aluminium och grundkonstruktionen är svetsad. I den bakre bärande konstruktionen finns två kolfiberstag (synliga fiber. Lackat) vilket besparar en del vikt. De flesta delar i chassit är skruvade vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvalitet är vad denna vagn kännetecknas av.
Bakaxeln är dämpad med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt bra. Justerbart handtag i höjdled, med knäleder

Köregenskaper

Lufthjul tillsammans med chassidämning är en oslagbar kombo. Hjulen mäter 16" både fram och bak. (41 cm). Framhjulet är fast i låst position för att rulla så lätt som möjligt med minimal ansträngning. Svängbart framhjul finns att köpa som tillbehör.
Likt alla vagnar från TFK så har Sport skivbromsar på båda bakhjulen från tyska Weber, vilket gör att du kan bromsa i en nedförsbacke. Parkeringslåsfunktion finns också så att vagnen förblir bromsad.

Sittdel och sufflett

Framåtvänd sittdel som är rekommenderad från ca 6 månader. Sittdelen är mjuk och ombonad. Fotstödet är ställbart i 2 olika lägen. Ryggen fälls steglöst med remmar baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnet sitter är klädd i vadderat memory foam-liknande material som är svalt på sommaren (kallas AirGo). Ventilation baktill när sitsen befinner sig i liggläge.

Stor täckande sufflett som förlängs med en dragkedja. Upptill finns en tittlucka som ljudlöst stängs och öppnas med magnet.

Ihopfällning

Sport är lätt att fälla ihop för att lasta in i bilen. Fälls i ett steg.

Fakta

Vikt

Vagnens vikt: 12.7 kg
Maxvikt på barn och packning: 34 kg

Mått

Sits upp till sufflett: 62 cm
Ryggstödets höjd: 54 cm
Sitsen djup x bredd: 25 x 33 cm
Längd fotstöd: 25 cm

Bredd: 60 cm

Handtagshöjd: 84 - 129 cm

Ihopfälld med hjul: 110 x 60 x 57 cm (L x B x H)

Passande tillbehör