Britax Holiday Double Visa större

Britax Holiday Double

32-923799

Britax Holiday Double. Troligtvis marknadens minsta syskonvagn hopfälld. En lättviktsbarnvagn och det perfekta sällskapet på dina resor, oavsett vart eller hur du vill resa. Till syskon eller tvillingar. Holiday fälls enkelt och snabbt ihop till ett kompakt format.

Färger, priser och fakta uppdateras så fort Britax släppt mer info

Inkommer april 2018

Mer detaljer

Produktbeskrivning

Britax Holiday Double

Singelvagnen har blivit dubbel. Britax Holiday Double är en av marknadens minsta syskonvagnar hopfälld. En riktigt lätt barnvagn. Holiday sparar plats till annat, oavsett om du har den i bilen eller på resan. En kompakt och liten syskonvagn.

Chassi

Holidays chassi är finurligt konstruerat för att mäta kraven på låg vikt med kompakta mått hopfälld. Vagnen viks både på bredden och på längden när du fäller ihop den. Chassit är mycket följsamt och mjukt. Med vikt i vagnen blir den nästan levande och följer typ rörelserna av en orm. Slingrandes runt varje litet hinder i köpcentrat eller folkmassan.
Fotbromsen finns.

Sittdel och sufflett

Hur sittdelens ryggfällning ser ut vet vi inte riktigt än. Singelvagnen har en sittdel med ett sittläge. Ingen ryggfällning. Troligtvis blir det så på Double också. Rygglängden är väl tilltagen och höjden upp till sufflettaket är mycket god. Suffletterna kan fällas bakåt och tyget har UPF 50+ solskydd. 5-punktsbälte finns.

Hjul och köregenskaper

Detaljer kring hjul och hur vagnen upplevs att köra återkommer vi om så fort vi vet mer.

Fakta

Fakta och mått fylls på så fort Britax släppt info

Max belastning sittdel: xx kg
Max belastning varukorg: x kg
Vagnens vikt inkl. sufflett: xx kg

Mått

Sittdel

Längd, ryggstöd: xx cm
Längd upp till sufflett: xx cm
Sittdel: xx x xx cm (B x D)

Hopfälld (med sittdel och hjul): xx x xx x xx cm (L x B x H)
Uppfälld: xx x xx x xx cm (L x B x H)

Handtagshöjd: xx cm

Passande tillbehör