Dörrstopp Babyono - Blå

Dörrstopp Babyono - Blå

I lager
29,00 kr
Inkl. moms

Dörrstopp som förhindrar att dörren slår igen helt. Säljs i pack om 1 st.

Fäst detta dörrstopp på dörrbladet för att skydda barnet från klämskador. Placera skyddet så högt att barnet inte når upp till det. Även som ventilationshjälp och på sneda dörrar i äldre hus som har förmågan att åka igen av sig själv.

Färg: Blå

Dörrstopp Babyono - Blå

Förhindrar att ditt barn klämmer fingrarna om dörren smälls igen. Kan även förhindra små barn att bli inlåsta i rum om dörren åker igen av misstag.
Dörrstoppet kläms fast runt dörren i överkant så att barn inte kan nå den.

Tillverkad i ett mjukt formbart foam-material som sitter stadigt runt de flesta typer av dörrar.

Andra användningsområden är t.ex. på sneda dörrar och som hjälpmedel vid friskluftventilation när du inte vill att dörren ska gå igen helt (eller småslå mot karmen).

Basson Baby levererar en del av våra syskonvagnar och barnvagnstillbehör. Vi har valt att fokusera på syskonvagnar med många funktioner, och då särskilt den fullt vändbara syskon-/tvillingvagnen Basson Duo.

Syskonvagnarna håller bra kvalitet till rätt pris.

Danska Basson Baby är sedan starten 1985 en välrenommerad leverantör av barnvagnar och designar själva vagnarna i Hornbäck.

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.