Silikonhaklapp Blå Uggla

Silikonhaklapp Blå Uggla

VT-018-002-007
I lager
89,00 kr
Inkl. moms

Haklapp i silikon med blå uggla. Ergonomiskt utformad för att passa perfekt från ca 4 månader. Mjuk bekväm och snäll mot huden och fångar effektivt upp den mat som inte hamnar i barnets mun.

Silikonhaklapp rosa gris

Haklappen är utformad som ett pärlhalsband och har steglös enkel knäppning. Det gör att barn som växer snabbt ändå kan använda den länge. Ingen mer tvätt av kladdiga haklappar, den här sköljer du bara av i varmt vatten och använder igen. Det går också utmärkt att diska haklappen i maskin (undvik dock att placera den nära diskmaskinens värmeelement).

Storleken är anpassad så att spillfickan inte ska haka fast under bordet. Maten ligger kvar i oavsett hur aktivt barnet är. Haklappen har dessutom ett praktiskt hål för upphängning.

Tillverkad av miljövänlig silikon, återvinningsbar och livsmedelsgodkänd samt uppfyller säkerhetskraven i både Europa (EEC) och i USA (FDA). Haklappen är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor.

Nackmått: 18-35 cm

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.