Graco Evo liggdel - Bretton stripe

Graco Evo liggdel - Bretton stripe

G1987290
Leveranstid 2 veckor
1 495,00 kr
Inkl. moms

Liggdel till Graco Avant Evo barnvagn. Klickas enkelt på vagnens chassi för att använda din barnvagn till nyfödd upp till ca 6 månader. Passar även Graco Evo XT.

Färg: Gråmelerad

När Graco Metal Products startades i Philadelphia, USA 1942 tillverkade man inte produkter för barn. De första elva åren gjorde Graco maskiner och bildelar för lokala tillverkare. När en av grundarna slutade bestämde den återstående partnern sig för att skapa ett eget produktsortiment.

På den tiden arbetade en av Gracos anställda, David Saint, som tekniker och tillverkade fönster med glasmålning för det här varumärket. Han hade nio barn och visste att hans fru ofta lugnade en trött baby i gungan på bakgården. Inspirerad av vad han såg gick han till ritbordet och 18 månader senare föddes världens första uppdragbara babygunga, Graco Swyngomatic®.

Sedan dess har Graco varit i babyproduktbranschen. Efter att ha sålt miljoner gungor har Graco lanserat ytterligare nyheter. 1987 designade Nate Saint, sonen till utvecklaren av Swyngomatic, med stor framgång firmans Pack N' Play® Portable Playards, en kombinerad lekhage och resesäng. Följande decennium introducerade Graco sitt TravelSystem, den första produkt som gör att föräldrar snabbt kan klicka en bilstol på och ur en barnvagn så att en sovande baby kan flyttas utan att vakna.

Graco Europe startades i september 1997. Det är känt för att ha nyskapande, säkra och prisvärda produkter. Gracos forsknings- och utvecklingsgrupp arbetar hela tiden på produkter som är anpassade till dagens föräldrars livsstil, miljöer och budget. Det är en oslagbar kombination av kvalitet, innovation och prisvärde som har gjort att Graco kunnat växa till den största tillverkaren av hjulprodukter och den näst största tillverkaren av bilstolar i Storbritannien.

Gracos produktsortiment inkluderar bilstolar, barnvagnar, TravelSystem, resesängar, gungor och lekdetaljer.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.