• Se pris!
  • −25%
Teutonia vinterhjul - Fun

Teutonia vinterhjul - Fun

T114000
I lager
1 121,25 kr 1 495,00 kr -25%
Inkl. moms

Teutonia vinterhjul (Cross country) till Fun. Stora fasta för den allra tuffaste terrängen. Klickas enkelt på din Teutonia Fun barnvagn. Perfekt på grusvägar, sand eller då det är mycket snö. 

Teutonia säljs enbart i vår fysiska butik och kan därför inte köpas "på nätet". Välkommen att besöka oss.

Teutonia vinterhjul till Fun

  • En framaxel som fästs på vagnen i stället för de svängbara hjulen
  • Stora, fasta hjul som klarar färder i snö, sand, sten och skog
  • Fjädring på båda hjulen ger en behaglig resa
  • Flexibel i alla väderförhållanden: Cross Country kan fästas med en klickanordning. Inga verktyg behövs.

    Testad enligt europeisk säkerhetsstandard EN 1888

För mer än 65 år sedan grundades varumärket Teutonia i närheten av naturskogsparken Teutoburger Wald i Nordrhein-Westfalen, Tyskland, och har också namngetts efter denna. Huvudkontoret ligger fortfarande här. Sedan dess är Teutonia känt för sina förstklassiga barnvagnar. Enligt mottot "Endast det bästa för de små" utvecklades den första Teutonia-barnvagnen av en stolt farbror Gustav Lüdeking, som ville skapa en speciell barnvagn för sin första brorson. 

Med fokus på stil och komfort satte den unge farbrodern igång och utvecklade en barnvagn med mycket omsorg och med inriktning på detaljerna. Dessa värden ligger fortfarande Teutonia varmt om hjärtat.

Teutonia omfamnar dessa fyra värden som formar en känslomässig förbindelse mellan varumärket, dess anställda, återförsäljare och slutanvändare:

Kvalité
Vi tar vårt ansvar för att garantera högsta kvalité på chassi, textiler och servce.

Komfort
Komfort är ett ledord i verksamheten. Teutonia tillverkar mysiga liggdelar för trötta bebisar på samma gång som de erbjuder kräsna föräldrar en bekväm upplevelse genom en enkel hantering av sin Teutoniavagn.

Design

AllaTteutonia-designelement fungerar tillsammans i varm harmoni. Exakt, sofistikerad design kombinerar chassis med textilier och skapar ett smakfullt utseende och god funktionalitet.

Anpassning

Varje barnvagn är speciell och kan designas ända från ramfärg till hjul.

Teutonia-produkter distribueras i 22 länder. Sedan 2007 är Teutonia ett märke som ägs av det internationella företaget Newell Rubbermaid, Inc som är baserat i Atlanta, Georgia.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.