• −25%
Bim Bam Boo servis 3 delar - Robotar

Bim Bam Boo servis 3 delar - Robotar

57-114005
I lager
141,75 kr 189,00 kr -25%
Inkl. moms

Servis i 3 delar till baby och barn. Tillverkade av organiska bambufibrer och GMO-fri majsstärkelse. Helt fritt från BPA, ftalater och petrokemi. Perfekt present eller doppresent, eller till matbordet i vardagen.

Motiv: Robotar

Bim Bam Boo servis-set med robotar

Servis tillverkad av Bambu-fiber!

BimBamBoo kids' servis är ett naturligt och miljövänligt alternativ till den vanliga melamin servisen, fri från BPA och andra skadliga ämnen. Tallrik, skål och mugg är tillverkade av organiska bambu fibrer och GMO-fri majsstärkelse.

De flesta barnserviserna är tillverkade av melamin, nackdelen med denna typ av serviser är att den har tillverkats med hjälp av tunga kemikalier, vilket inte är bra om dina barn skall äta ifrån den.
Materialet är helt fritt från BPA, ftalater och petrokemi och eftersom servisen är tillverkad av bambu är den naturligt steril.

När du har använt färdigt servisen kan du återvinna den genom att blötlägga den i kokande vatten och sedan lägga den på komposten - vilket du verkligen inte kan göra med konventionell plast!

Tål maskindisk på översta planet i diskmaskinen. Handdisk rekommenderas.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.