TFK Duo Sport Seat 2-pack
TFK Duo Sport Seat 2-pack
TFK Duo Sport Seat 2-pack
TFK Duo Sport Seat 2-pack

TFK Duo Sport Seat 2-pack

Boka. Leverans början av juli -20
5 495,00 kr
Inkl. moms

Kompletta sittdelar till TFK Duo. Paket med 2 sittdelstyger, 2 suffletter och 1 sittbygel. Fästs enkelt på ditt TFK Duo chassi med hjälp av tryckknappar. Med dessa sittdelar på din vagn är vagnen totalt godkänd för 22 kg/barn. Levereras inkl. 2 st orangea väderskydd.

Finns i flera olika färger

OBS! Endast sittdelstyger, ej komplett vagn.

Färg

TFK Duo Stor sittdel. 2-pack

2 st framåtvända sittdelar till TFK Duo dubbelvagn. Rekommenderas från 6 månader upp till ca 4-5 år. Perfekt när dina barn blivit för stora för den vändbara liggdelen/sittdelen "combi unit". Genom att köpa till dessa sittdelstyger med suffletter får du en vagn med rymligare sittdelar så att barnen sitter skönare. Levereras inkl 1 st sittbygel.

Ryggstödet fälls steglöst med spänne och rem baktill ner till fullt liggläge. Insidan där barnen sitter är klädda i vadderat memory foam-liknande material. 5-punktsbälte i "bilbälte"-kvalitet. Fotstöden är justerbara med fullt liggläge som följd. Fotplattan kan även justeras i olika längdlägen.

På baksidan av varje sufflett finns ett väderskydd som enkelt kan tas fram och täcka barnen vid nederbörd och kraftig blåst.
Suffletterna har UV50+ skydd och kan förlängas ett steg framåt för extra solskydd (dragkedja runt bågen). Tittlucka med magnet upptill. Bak finns öppningsbar ventilation för att tillåta mer luftgenomströmning varma dagar. På baksidan finns ett förvaringsfack och på ovansidan elastisk snörning för temporär fastsättning av prylar.

No reviews

Syskonhuset respekterar din integritet - Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att anpassa tjänster och erbjudanden.