Crescent Duo Lightway Regnskydd

16-448922-cd

Universalregnskydd till Crecsent Duo Lightway dubbelvagn. Vi på Syskonhuset har provat ut en favorit som sitter mycket bra på vagnen. Skydda det viktigast på insidan från nederbörd. Regn, snö, hagel eller använd det som extra vindskydd en svensk midsommar ;-)

Passar Duo Lightway med 2 sittdelar, 2 liggdelar eller kombinationen 1 sittdel och 1 liggdel

Färg: Transparent, EVA-plast. Se mer info längre ner.

Mer detaljer

199 kr

Produktbeskrivning

Crescent Duo Lightway regnskydd

Lättskött regnskydd med universalpassform, med resår nertill. Mjukt och transparent. Ofarlig EVA-plast. Fritt från Kadmium, PVC och Ftalater. Slitstarkt samt värme- och köldbeständigt. Fönster/ventilationshål framtill som går att stänga med lock och kardborre.

Ej original men med mycket bra passform. Se bilder.

Miljöinformation

Etenvinylacetat (EVA) är en eten-vinylacetat-sampolymer. Inget av eten och vinylacetat är farliga. EVA är en genomskinlig, flexibel och böjlig (nästan gummimjuk utan mjukgörande tillsatsämnen) plast även vid mycket låga temperaturer (ned till -70 °C) med god motståndskraft mot andra kemikalier och används bland annat till nappar, handtag, böjbara/mjuka slangar, till skyddshandskar, samt i elektriska installationer. Även plastsandaler och yogamattor kan vara tillverkade av EVA-plast.

Bra att veta

I och med EVA-plasten, med dess ofarliga innehåll, kan det i utseendet och ytans struktur finnas ojämnheter och/eller små märken. Dessa ingår och är en del av tillverkningsprocessen/efterhantering och påverkar inte funktion. Vill du ha ett glasfönster-perfekt regnskydd får du frångå detta giftfria regnskydd.

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt