Regnskyddspaket till Duet - Tvilling

CCPDSC2_DUSC2_v3

Komplett uppsättning regnskydd till Mountain Buggy Duet årsmodell 2017 och framåt. I detta paket ingår 2 st regnskydd till liggdel och 1 st regnskydd till 2 sittdelar. Originaltillbehör.

Mer detaljer

1 395 kr

-198 kr

1 593 kr

Produktbeskrivning

Regnskyddspaket till Duet v3 - Tvilling

Original regnskydd till Mountain Buggy Duet v3 (med handbroms). I detta paket ingår 3 st regnskydd och är anpassat till dig som har tvillingar. I början använder du de båda regnskydden som är avsedda för liggdelarna. Så snart du byter till de framåtvända sittdelarna så använder du det större regnskyddet som täcker båda barnen.

Liggdel (2 st ingår)

Regnskydd som täcker en liggdel. Transparent plast upptill och svart nylon runtom på sidorna. Lufthål på vardera sida tillåter luften att cirkulera inne i regnskyddet. Framtill uppe vid suffletten finns en dragkedja så att du enkelt kan öppna upp och komma åt ditt barn.

Dubbel sittdel (1 st ingår)

Regnskydd med lucka och dragkedja framtill så att du lättare kan nå dina barn. Skyddar mot regn och vind. Förstärkt nere vid fötterna. Levereras i en praktisk liten väska som du kan fästa på vagnens chassi alternativt ha i varukorgen. Pasar på vagnen då du har 2 st sittdelar.

Passande tillbehör

Syskonhuset-kunder har även köpt